Počitniško delo [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
ful velik mas na studentskih servisih.
jz sm polet skoz delala pr mami v trgovini, v pisarnah ksno administracijo.
itak je fuuul ponudbe k jih gre ful na dopust, pa rabjo, sam racuni da tut takrat najbl mladi iscejo
zdej ce si clovek za to, se dobi delo v portorozu npr heineken za celo poletje, ponoc al pa podnev delas, drugac si pa lahk skoz na plazi, pomoje tm 1000/h + napitnina v pisarnah je od 600 naprej, jz mam 850 in sm kr zadovoljna
odvisn tut kaj delas, kok mas izkusenj,...
jz sm polet skoz delala pr mami v trgovini, v pisarnah ksno administracijo.
itak je fuuul ponudbe k jih gre ful na dopust, pa rabjo, sam racuni da tut takrat najbl mladi iscejo
zdej ce si clovek za to, se dobi delo v portorozu npr heineken za celo poletje, ponoc al pa podnev delas, drugac si pa lahk skoz na plazi, pomoje tm 1000/h + napitnina v pisarnah je od 600 naprej, jz mam 850 in sm kr zadovoljna
odvisn tut kaj delas, kok mas izkusenj,...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ste že kej poslale prošnje za počitniško delo? pa kam me zanima.jst bi napisala sm nevem kaku nej sestavm..ma katera obliko prošnje?
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
Ufff jz mam to srečo da sm si pred tremi mesci najdla v Lj eno fulll dobro delo, k sm z nijm tud zelo zadovolno(prek študenta)..tko da so mi že rekl da bom kr pr njih delalla tud polet in naprej:)
Pa se dobr je plačan:)
Jaz mam obliko prošnje-počitniškega dela(prepisano iz neke revije):
Tukaj napises svoj ime,
priiimek,ulico,telefon
Naslov podjetja,kjer
boš upravljala poč.delo
PROŠNJA ZA POČITNIŠKO DELO
Spoštovani!
Podpisana(svoj ime in priimek)Vas vljudno prosim za delo v (navedi področje)vašem podjetju v mesecu juniju.
Rodila sem se(datum,kraj).Po končani OŠ(ime šole)sem šolanje nadaljevala na srednji šoli(ime šole).Sedaj študiram..
Aktivno govorim...in pasivno..
Moje znanje računalništva je dobro v programih Microsoft Word,Acess,Excell. Vem da bom s svojim znanjem pripomogla k delu v Vašem podjetju.
Že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovor in Vas lepo pozdravljam.
Podpis Datum
Upam da sem ti kaj pomagala! biggrin
ti pa svetujem da začnes počitniško delo iskat že zgodi..in ne tik pred počitnicam..ker v tem primeru ti bodo prišle prav samo "veze."
Bodi fajn Razz
Pa se dobr je plačan:)
Jaz mam obliko prošnje-počitniškega dela(prepisano iz neke revije):
Tukaj napises svoj ime,
priiimek,ulico,telefon
Naslov podjetja,kjer
boš upravljala poč.delo
Spoštovani!
Podpisana(svoj ime in priimek)Vas vljudno prosim za delo v (navedi področje)vašem podjetju v mesecu juniju.
Rodila sem se(datum,kraj).Po končani OŠ(ime šole)sem šolanje nadaljevala na srednji šoli(ime šole).Sedaj študiram..
Moje znanje računalništva je dobro v programih Microsoft Word,Acess,Excell. Vem da bom s svojim znanjem pripomogla k delu v Vašem podjetju.
Podpis Datum
Upam da sem ti kaj pomagala! biggrin
ti pa svetujem da začnes počitniško delo iskat že zgodi..in ne tik pred počitnicam..ker v tem primeru ti bodo prišle prav samo "veze."
Bodi fajn Razz
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
joj jst sm uklučena u študentski servis in sm šla gledat za foro...in iščejo sam študentke, pol sm pa pisala direktorju študentskega servisa al direktorci pa so rekl, da ponavad dijakinje in dijake rabjo za zlaganje na policah...lažja fizična dela tko da bom jst poslala kaki štacuni to merkator baje tega ne sprejema več, kr je preveč stroškov, sam se baje menjo zdej za polet da bi blo spet kej...tko je men mt rekla k tm dela
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Miss_M napisal/-a:Jaz mam obliko prošnje-počitniškega dela(prepisano iz neke revije):
Tukaj napises svoj ime,
priiimek,ulico,telefon
Naslov podjetja,kjer
boš upravljala poč.delo
Spoštovani!
Podpis Datum
tale prosnja za delo je zanic. ce bi bil delodajalec, bi jo takoj vrgel v kos!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
krfjolca, kot pri rednem delu je tudi pri pocitniskem delu povprasevanje vecje od ponudbe. ce hoces delo dobiti, moras napisati bolj kvalitetno prosnjo, da prides vsaj v ozji izbor.
oseba, ki je post napisala, verjetno isce delo v pisarni, ker je omenila svoje poznavanje worda in excela. kako bo en direktor lahko zaupal studentki, da napise kvaliteten poslovni dopis, ce je ze prosnja nikakva?
ni vazno, ce je delo redno ali pocitnisko, pri obeh vrstah dela ima delodajalec dolocen strosek in zaposleni mora ta strosek opraviciti s koristjo, ki jo dobi od zaposlenega. in od osebe, ki napise tako nikakvo prosnjo, koristi v pisarni ne more biti veliko.
oseba, ki je post napisala, verjetno isce delo v pisarni, ker je omenila svoje poznavanje worda in excela. kako bo en direktor lahko zaupal studentki, da napise kvaliteten poslovni dopis, ce je ze prosnja nikakva?
ni vazno, ce je delo redno ali pocitnisko, pri obeh vrstah dela ima delodajalec dolocen strosek in zaposleni mora ta strosek opraviciti s koristjo, ki jo dobi od zaposlenega. in od osebe, ki napise tako nikakvo prosnjo, koristi v pisarni ne more biti veliko.
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Js sem lani napisala prošnjo v treh stavkih in sem dobla delo. Kljub temu, da je bilo zelo veliko prošn. Mogoče sem mela srečo al pa sem jih v treh stavkih prepričala dovolj, da sem kasneje šla tudi na zasebni pogovor.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
kaj pa če greš osebno v kkšno upravo ferme pa prosiš če te vzamejo za kakšn mesec? a je nujno da napišeš prošnjo, k jz je lih ne znam pisat pa bi rada julija mal delala...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
evonja - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2005
- Kraj: moravče
ja mene tutu zanima kje bi lahko dobila delo tko za dijakinjo ne študentko,sploh ne vem kam nej pošlem....
ma kdo kak predlog?tiste ki ste natakarice,kako dobite greste kar tja?
je katera že delala v kakšni trgovini,s kozmetiko....?
podjetju?
ma kdo kak predlog?tiste ki ste natakarice,kako dobite greste kar tja?
je katera že delala v kakšni trgovini,s kozmetiko....?
podjetju?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov