Avdicija na Kanalu A
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Zanima me ali se je kera prijavila na avdicijo za novinarje, voditelje in redakcijo, ki jo je imel Kanal A za oddaji Ekstra in E+ in ali ste prejele pošto, se je boste oddeležile. Vsi, ki se niste pa me zanima kakšne novinarje in voditelje bi potrebovali na teh dveh oddajah?
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Se čist strinjam s tabo sofia83. Js sm dobila pismo in mam v soboto avdicijo in me je mal strah kamer (čeprav ko sem bla na razgovoru za Bar, me kamera sploh ni zmotila)... Ampak sej tko al tko vem, da v njihovo ekipo ne bom sprejeta, mi je pa to sigurno en pozitiven izziv. Mi je že to dovolj velika potrditev, da so me sploh povabl na razgovor. We'll see how it goes...
Če nisi del rešitve, si del problema.
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Sem razmišljala, da bi se prijavila na avdicijo za novinarje, glede na to, da sem celo leto študirala novinarstvo ampak sem se nekak potem odločila, da ne zgledam za na televizijo in bi itak odletela že čist na začetku. Mal sem bila edino v dilemi zaradi načina novinarstva, ki prevladuje v E+ - trimač agresivno
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
js se pa nisem prjavla! sm šla parkrat na avdicijo za neke filme pa nisem nič dubla.tak da,me je kr mal minil.sploh pa če bl pomislim ne vem če bi bla sposobna kej tacga.sej sliš se zabavno in zanimivo,sam kokr js sebe poznam
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz še nisem 18, tko da se niti ne bi mogla prijavit.. Če bi pa že bla, bi pa pomojem razmišljala o tem, a bi šla al ne.. K me mal mika, sam bi pomojem pred kamero zmrznila..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst sm bla enkrat na avdisiji nekje pr 13 letih za en film. Ampak samo zrad firbca kako to izgleda. Dandanes pa me te stvari sploh ne zanimajo. Nimam neke želje nastopati na TV, pred kamero, tako da se na take in drugačne avdicije ne prijavljam.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
bla na RTV SLO (enkrat radijska, drugič tv avdicija) pa tud pršla dost daleč (čez ene 5 krogov ... resno)... ampak vedno se je končal k je blo treba kej komentirat... tko na blef so ti zavrtel en posnetek in ti si si mogu zravn kr neki zmišlevat ... pač očitno nism mela prov bujne domišlije ob pravem času ...
pa na radiu HIT sm tud pršla skoz in bla še clo en popoldan v etru, sam ker je blo to moje prvo tako javljanje v živo sm mal zabluzila k sm mogla ene glasbene želje sprejemat ... je pač tko, da majo pri teh avdicijah tkoaltko v glavnem prednost tisti, k že majo mal izkušenj al so pa ful iznajdljivi in gobčni... jst očitno na žalost nism bla dost, me pa tako delo še zmeri zlo veseli
pa na radiu HIT sm tud pršla skoz in bla še clo en popoldan v etru, sam ker je blo to moje prvo tako javljanje v živo sm mal zabluzila k sm mogla ene glasbene želje sprejemat ... je pač tko, da majo pri teh avdicijah tkoaltko v glavnem prednost tisti, k že majo mal izkušenj al so pa ful iznajdljivi in gobčni... jst očitno na žalost nism bla dost, me pa tako delo še zmeri zlo veseli
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov