Študij: Farmacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Ta tema je za vse,ki so kdaj hodile na šolo za farmacijo al pa so v službi v lekarni. Zanima me kakšna se vam zdi šola,in če vam je všeč delo v lekarni.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
se mi zdi da bi tematski sklop Kariera bolj ustrezal tej temi
drugač je moja mami farmacevtka... in se mi zdi da je zdej pomanjkanje farmacevtov in so zato tud boljše plačani. moja mami trenutno dela v marketingu, ma kr odgovorno službo, je pa rekla, da bo šla, ko bo mal strajša spet v lekarno... ker dejansko v marketingu morš met skos ideje, ona se boji kaj bo k ji jih bo zmanjkalo
čeprav je v lekarni verjetno za več kot polovico manjša plača kot jo ma zdej, je rekla, da je tam ful sproščujoče delat... nobenih zahtevnih nalog, nobenih izzivov... je pa res, da pol odpadejo louis vuitton torbice pa prada čevlčki
drugač je moja mami farmacevtka... in se mi zdi da je zdej pomanjkanje farmacevtov in so zato tud boljše plačani. moja mami trenutno dela v marketingu, ma kr odgovorno službo, je pa rekla, da bo šla, ko bo mal strajša spet v lekarno... ker dejansko v marketingu morš met skos ideje, ona se boji kaj bo k ji jih bo zmanjkalo
čeprav je v lekarni verjetno za več kot polovico manjša plača kot jo ma zdej, je rekla, da je tam ful sproščujoče delat... nobenih zahtevnih nalog, nobenih izzivov... je pa res, da pol odpadejo louis vuitton torbice pa prada čevlčki
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Zdej,jest sm na srednji šoli za farmacijo in se ne morm odlčt al nej grem naprej na fakulteto za farmacijo al ne.
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Angel girl napisal/-a:Jst se trenutno učim farmakologijo za izpit, jao velik je tega...
Se spomnim, jaz sem na tleh zaspala od utrujenosti, sploh nisem vec vedla, kjer sem . KOt da se ucis telefonski imenik.
cosmogirl, ti pa kar naprej!
Meow
-
sovica - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Tud jest študiram farmacijo-če nimaš ornk zicledra (da se prlimaš na stol dnevno vsaj za 8 ur) al pa da ne delaš sproti-kar pa počne precej mal študentarije , je kar mal zaj... Sama sm absoventka, pa se zdaj ravn učim en predmet kjer morš znat za 300 zdravilnih učinkovin reakcije na pamet-pa se mi kr že mal kisa .
Za delo dobit pa je precej lahko -sploh marketing-kjer so tudi zlo dobre plače in pogoji-še posebej v tujih farm. firmah, tko da se ti študentska matrarija mal obrestuje na koncu.
Za delo dobit pa je precej lahko -sploh marketing-kjer so tudi zlo dobre plače in pogoji-še posebej v tujih farm. firmah, tko da se ti študentska matrarija mal obrestuje na koncu.
-
Sanda - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
Keira89 napisal/-a:Se je katera od vas letos vpisala na farmacijo?
Jst sm se Sam jst sm se na laboratorijsko biomedicino...a se je še kera
drgač kaj me zanima....kdaj mormo bit v pondelk tm...a normalno tko k piše na urniku...al kej drgač...pa zanima me...te k ste že gor....kako bojo te začetki sploh zgledal...ker si to niti mal ne predstavljam....ubistvu me je mal kr strah usega skupi....
with every goodbye, you learn...
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
shiva* napisal/-a:Kakšna pa je kaj omejitev na farmaciji?m Je visoka?
prosim reci da se hecaš, da to sprašuješ (& na farmacijo bi šla)?
stric google najde marsikaj (npr.)
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
keya napisal/-a:shiva* napisal/-a:Kakšna pa je kaj omejitev na farmaciji?m Je visoka?
prosim reci da se hecaš, da to sprašuješ (& na farmacijo bi šla)?
stric google najde marsikaj (npr.)
očitno je vprašati greh. v 2.letniku pa res full vem kje je visoka omejitev
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
zgrešila si point, tko da ne zavijaj z očmi
če razmišljaš o farmaciji (za katero morš bit kar precej brihten), bi bila lahko sama tulk sposobna, da bi malo poguglala,.. ker kot pravim: stric google najde marsikaj, med drugim tudi stran na dijaski.net, kjer imaš omejitve na vseh faxih zadnjih par let (in možnost izračuna točk), tk da...
in dejstvo, da si drugi letnik pri tem zgoraj^ ne igra nobene vloge
če razmišljaš o farmaciji (za katero morš bit kar precej brihten), bi bila lahko sama tulk sposobna, da bi malo poguglala,.. ker kot pravim: stric google najde marsikaj, med drugim tudi stran na dijaski.net, kjer imaš omejitve na vseh faxih zadnjih par let (in možnost izračuna točk), tk da...
in dejstvo, da si drugi letnik pri tem zgoraj^ ne igra nobene vloge
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Kolkr vem so tudi srednje šole za farmacijo. Dobijo tti bisvteno več podlage kot tisti iz gimnazij al pa zdravstvenih šol? Se da isto črez pridet pol na faxu? (Mal čudna vprašanja ampak ok...)
Js bi šla to naprej...bi precej rada delala v lekarni. Kake so pa kej plače?
Pa še...s kakim uspehom ste prišle gor, če ste?
LP
Js bi šla to naprej...bi precej rada delala v lekarni. Kake so pa kej plače?
Pa še...s kakim uspehom ste prišle gor, če ste?
LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov