Povprečje za sodniško pripravništvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- zanesenjakinja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2016
Hej!
Vem da vas je veliko na tem forumu, ki študirate pravo oz. ste ga študirale/i ...
Sama sem tik pred zaključkom študija in me malo zanima, kakšno je relevantno povprečje, da dobiš v nekem normalnem času pripravništvo na sodišču?
Moje se giblje okrog 8,5
in ne vem, ali naj upam, da s takšnim povprečjem v bližnji prihodnosti pridem do pripravništva, ali ne.
Kakšne sveže informacije so več kot dobrodošle
Vem da vas je veliko na tem forumu, ki študirate pravo oz. ste ga študirale/i ...
Sama sem tik pred zaključkom študija in me malo zanima, kakšno je relevantno povprečje, da dobiš v nekem normalnem času pripravništvo na sodišču?
Moje se giblje okrog 8,5

Kakšne sveže informacije so več kot dobrodošle

- zanesenjakinja
- Sramežljivka
Res nihče nima kakšne sveže informacije v zvezi s tem? 

- amandaknox
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2016
po moje je s takšnim povprečjem mogoče računati na pripravništvo v roku enega ali dveh let ... nič kaj prej!
zdaj dobijo pripravništva hitro res tisti s povprečjem nad 9 ...
naj me popravi če ma kdo kako bolj svežo informacijo
zdaj dobijo pripravništva hitro res tisti s povprečjem nad 9 ...

naj me popravi če ma kdo kako bolj svežo informacijo

- pumpkin_pumpkin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2013
po lastnih izkušnjah boš na vrsti nekje od 6 - 8 mesecev... je pa seveda odvisno kdo in s kakšnim povprečjem se bo vrival predte.....
odvisno pa je predvsem kaj in kje želiš... Ljubljana, MB, itd.? Voluntariat, redno?
Najbolje je, da kar pokličeš v kadrovske in se malo pozanimaš....
odvisno pa je predvsem kaj in kje želiš... Ljubljana, MB, itd.? Voluntariat, redno?
Najbolje je, da kar pokličeš v kadrovske in se malo pozanimaš....
- zanesenjakinja
- Sramežljivka
Hvala za informacije
No tole o dveh letih me je skoraj vrglo na rit
Upam, da tako dolgo vseeno ne bom čakala ...
Sicer pa glede kraja mi je vseeno, prijavila se bom v Lj, Mb in Celje ... rada pa bi se seveda zaposlila, saj mislim, da sedaj voluntarcev sploh ne jemljejo ... vsaj pred kakšnega pol leta je še bilo tako, da niso jemali ...
Tako da upam, da imaš pumpkin_pumpkin prav!

No tole o dveh letih me je skoraj vrglo na rit

Upam, da tako dolgo vseeno ne bom čakala ...
Sicer pa glede kraja mi je vseeno, prijavila se bom v Lj, Mb in Celje ... rada pa bi se seveda zaposlila, saj mislim, da sedaj voluntarcev sploh ne jemljejo ... vsaj pred kakšnega pol leta je še bilo tako, da niso jemali ...
Tako da upam, da imaš pumpkin_pumpkin prav!

- pumpkin_pumpkin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2013
Le pogumno naprej.
Morda si vmes ko čakaš - najdi kako odvetniško pripravništvo... da ti doba začne tečt....
in da boš prej ready za PDI 
Včasih smo pravniki sami sebi pekel... ne poslušaj vseh govoric.... tri četrt ni resničnih... sej veš tisto o lisici in grozdju....
Morda si vmes ko čakaš - najdi kako odvetniško pripravništvo... da ti doba začne tečt....

Včasih smo pravniki sami sebi pekel... ne poslušaj vseh govoric.... tri četrt ni resničnih... sej veš tisto o lisici in grozdju....
- zanesenjakinja
- Sramežljivka
pumpkin_pumpkin hvala za vzpodbudo! glede teh čakalnih vrst za pripravništva res kroži nešteto zgodb in ne veš komu verjet
upam, da res ne bom predolgo čakala ... bom pa poskušala poiskati kako odvetniško pripravništvo za čas, ko bom čakala, da bom na vrsti.
Upam, da se je tvoja situacija z odpovedjo dobro iztekla

upam, da res ne bom predolgo čakala ... bom pa poskušala poiskati kako odvetniško pripravništvo za čas, ko bom čakala, da bom na vrsti.
Upam, da se je tvoja situacija z odpovedjo dobro iztekla

Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov