Delo preko spleta

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

janinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a janinka » 05. Jun. 2014 19:47

Pozdravljeni!

Verjetno ste slišali in prebrali že 1001 zgodbo o delu prek spleta in bajnem uspehu in ko ste sami poskusili, ste se opekli. Veliko je tudi govora o raznih piramidah in drugih neumnostih, kjer dejansko služi samo "vrhnji" sloj, ostali pa morajo vlagati na stotine in tisoče evrov, da lahko tisti pri vrhu služijo velike vsote...

Pred nekaj tedni, sem spoznala super punco, ki pa mi je predstavila čisto nov, enostaven in odličen vir zaslužka. Sama sem namreč brez službe, brez statusa študenta in brez možnosti za normalno življenje. Tako kot vsi ostali, bi si zelo rada ustvarila svojo družino, kupila avto, našla in uredila kotiček pod soncem in končno začela "normalno" živeti. Kakšno je stanje v državi, mi ni treba govoriti ker vsi vemo kako gre... Služb ni, če pa so že, pa za minimalno plačo, s katero ne moreš niti dostojno preživeti, kako si boš pa še kaj ustvaril! Čeprav živim pri starših in nimam stotih položnic za plačat vsak mesec, si vseeno ne morem privoščiti niti priboljškov, kaj šele novih oblačil ali pa kakšnih izletov in dopustov. Na morju nisem bila že več let...

Na srečo, sem spoznala to punco, predstavila mi je res enostavno metodo služenja denarja. Predstavila mi je posel, povedala kako poteka, predstavila njeno ekipo, ki je zdaj tudi moja ekipa, ki mi priskoči na pomoč vedno ko jih rabim. Na začetku sem bila seveda zelooo skeptična, vendar sem rekla da poskusim in... ni mi žal :) škoda ker je nisem spoznala že prej in bi si še prej uredila življenje. Delo poteka približno uro na dan in ne rabimo nič prodajat ali silit ("nategovat") ljudi, kar je pa najlepše :D

Življenje se mi je postavilo na glavo, še vedno brez službe, vendar vem, da mi bo z vztrajnostjo uspelo in si bom končno lahko kupila nov avto in uredila svoje stanovanje :) in vse to mogoče še letos! tudi na morje bom končno šla po toooolikih letih :D

Ne vzemite tega, kot siljenje ljudi v karkoli, niti ni moj namen bluziti po forumu... rada bi samo povedala, da je možno zaslužiti tudi prek spleta! Če koga zanima pa naj me kontaktira in mogoče se bo še komu življenje spremenilo, na bolje seveda ;)
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 05. Jun. 2014 22:05

:lol:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 06. Jun. 2014 5:36

hail to the "normalno življenje" :rolleyes:

Ljudje, najprej začnite razmišljat s svojo glavo, pa bo takoj boljše. Živela nenormalnost. :lach:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
barbi86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 6. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi86 » 06. Jun. 2014 15:01

Meni je zadeva super! Sem bila zelo skeptična na začetku ampak zdaj sem presrečna da mi je zadevo predstavila! Hvala janinka! :D
Axl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2014
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Axl » 06. Jun. 2014 15:49

Haha, kaj človek ne prebere.

Resno jz bi prepovedal 90% oglaševanja. Tole je pa zavajanje ljudi ter prevara, guljufija. Razne marketarje, goljufe, ki služijo z stisko ljudi ter njihovo željo, da bi si izbojšali finančni položaj ter prišli iz stiske bi bilo potrebno obilno kaznovat.

https://zakonodaja.com/zakon/kz/217-clen-goljufija

Žal še spletne goljufije, zavajanje ljudi ni dovolj kaznovano ter še zadeva ni dovolj določena ter izpeljana v praksi. No, ampak tud na tem se dela.

Tako "nategovanje" je kriminalno dejanje.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov