Študij angleščine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2 prispevkov
• Stran 1 od 1
- kjnaclov
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 1. 2014
Zanima me, če je tu kdo, ki študira anglistiko na filozofski fakulteti v Ljubljani ali Mariboru. Ste na enopredmetni ali dvopredmetni? Kaj točno je razlika (razen tega, da imam poleg anglistike še eno smer)? Kaj mi bolj priporočate?
Kako zgleda študij? Je zelo zahtevno? Kakšni so profesorji, urniki ...? Čim več informacij, če je možno...
Zasledila sem tudi teme, da govorijo o pedagoški smeri. Katere so pa še druge smeri in kdaj se odločim za določeno smer? Jaz učiteljica ravno ne bi bila. Kaj pa je možno še drugega početi s končanim študijem anglistike?
Zanima me pa še, če kdo pozna študij medjezikovne študije - angleščina v Mariboru? Kako je tam?
Hvala vsem za odgovore!

Kako zgleda študij? Je zelo zahtevno? Kakšni so profesorji, urniki ...? Čim več informacij, če je možno...

Zasledila sem tudi teme, da govorijo o pedagoški smeri. Katere so pa še druge smeri in kdaj se odločim za določeno smer? Jaz učiteljica ravno ne bi bila. Kaj pa je možno še drugega početi s končanim študijem anglistike?

Zanima me pa še, če kdo pozna študij medjezikovne študije - angleščina v Mariboru? Kako je tam?

Hvala vsem za odgovore!

Prvi neprebran prispevek • 2 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]