Šolske potrebščine na faksu

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

TinS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TinS » 04. Avg. 2013 11:43

Živjo!
No ja saj je še dva meseca do začetka, ampak zdaj je pretoplo, da bi kaj pametnega počela, zato razmišljam, kje in kakšne š. potrebščine bi kupila za to šolsko leto..
Vpisana sem v prvi letnik medicinske fakultete toda to nima veze z mojim vprašanjem..Zanima me, kako si ve organizirate šolske potrebšine, torej uporabljate mape in menjujete redno liste ali uporabljate zvezke ali liste, ki se trežejo in jih potem vstavljate v mapo, ali kakšna druga rešitev..

Ali veste kje v Ljubljani prodajajo resnično lepe zvezke..jahh moja slabost.. :oops: če niso lepi se ne morem niti učit ven iz njih :D

Tevi zvezki so takooooo lušni : če želiš link mi piši na zs!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Avg. 2013 12:52

Na faksu res vidiš svašta...od map, zvezkov, raznih blokov, pol včasih kdo nič nima s sabo in mu moraš liste posojat itd... Pa seveda tablični računalniki, laptopi... ma vsega maš dost, tako da z nobeno stvarjo ne izstopaš. Jaz ti svetujem, da se organiziraj tako kot ti je bilo do sedaj najboljše...
Jaz imam ponavadi kar kak majhen zvezek ali pa mapo z listi. Vedno vzamem samo tisto kar tisti dan rabim, ne vzamem drugega s sabo.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 04. Avg. 2013 14:22

More ti pa res bit ornk dolgcajt, da o tem razmišljaš. :D Sicer se mi zdi skoraj kot, da je tole reklama (link na koncu?). Drugače pa na dodiplomcu prvi, drugi letnik sem še nosila akto in kaj pisala - predvsem za kake matematične, statistične predmete. Pol pa sem itak bolj manj začela hodit in v tretjem letniku sploh nisem več mape al karkoli drugega imela. Tu pa tam sem si vzela kak mal blokec, zvezek zraven pa kaj zapisala isto na podiplomcu. Ugotovila sem pač, da itak ne rabim ker so nam zmeraj kar ogromno materiala dali prof. sami na spletno stran in smo lahko od tam vzeli. Drgač sem si pa itak delala ekstra zapiske pred izpitom. Tak da glede delanja sprotnih zapiskov sem res bla katastrofa. :D Na medicini al pa kak drug faks je mogoče kaj drugače, je bolše če si bolj resen al kaj ker je kao težji faks?!
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Avg. 2013 17:45

Nam si preveč časa vzela za razmišljanje, če je reklama ali ne, zato sem ti uredila post.

Drugače pa! Nekaj najboljšega je imeti netbook, res, imam ga od začetka prvega letnika, skoraj vsako besedo ujamem in imam res konkretne, kakovostne zapiske od vsakega predmeta (razen vaje, kjer pač računalnik nima smisla). Edini minus je, da potem vsi hočejo zapiske od tebe. :D
It was forever..but it didnt last long..
TinS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TinS » 04. Avg. 2013 21:41

..no reklama lih ni, ker se jih na žalost dobi samo v Ameriki x)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 04. Avg. 2013 21:45

tak ti rečem, jaz sem v prvem letniku medicine mela zraven navadn zvezek, kamor sem si vse pisala, in to sem uporabljala prvi mesec, pol pa ugotovila da je brezveze, ker je itak vse v knjigah in več odneseš pri tem če samo poslušaš
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 04. Avg. 2013 22:04

^^Točn tak :) Itak dandanes je vse v elektronsko obliki, obstajajo tud rač. zapiski, skripte, pdf. knjige. Lahk si s sabo nosiš diktafon pa snemaš pa doma prepisuješ (moja sošolka na faksu to delala, srsly).

Js sm mela v 1. letniku tud mapo pa sm si pr anatomiji npr. pisala sam do sapnika, pol sm se pa raj vislce igrala po pa ko je bil ispit sm mislla da eh to mam ene par dni zadost ko sm gledala une zapiske ko jih je blo ful mal. In pol me je kap itak, ker je manjkala vsa snov in sm padla izpit ker sm znala sam jezik, grlo, žrelo, sapnik pa sklepe (od sklepov sm mela ukradene liste zapiskov, zato sm se jih po nesreči naučila). Me je izučilo da zapiskov se ne dela! :D

Pr nas so bli pa tak zahojeni prfoksi da niso dovolil notebookov npr., kar je blo ful brezveze.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 05. Avg. 2013 9:03

Ali si ti lahko sam izmisliš na kaj si boš zapiske delal ali to lahko določi učitelj?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 05. Avg. 2013 12:25

^Em :D Nisem še slišala, da bi prfoksi silili koga kam ali če sploh si naj dela zapiske.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 05. Avg. 2013 12:34

Js sem mela akto, k je pa ta postala pretežka pa samo liste, ki sem jih potem doma filala v mape. Za kakšen predmet, kjer je blo treba ogromno napisat, sem pa imela kar zvezke (ja, nekje so zapiski boljši od predpisane literature..ker v literaturi ni vsega).

Glede na to, da hitreje pišem s svinčnikom, mi nekak ni lih dilema al met računalnik al sveženj listov. Če bi se pa še enkrat vpisovala na faks, bi pa razmisnla o netboooku...

ma ne, js sm stara šola, papir in kemik sta mi zadost :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov