Ideja za vaše najmlajše

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Hug the dreams
Sramežljivka
Sramežljivka

Ideja za vaše najmlajše

Neprebrana objava Napisal/-a Hug the dreams »

Pozdravljeni forumaši/ce.

Nisem vedel, kam bi dal to temo, je pa najbližje karieri, saj upam da mi uspe v tem poslu.
Z punco sva naredila spletno stran, kjer delava igrače, po risbah otrok. Postopek je tak, da nama po mailu pošljete fotografijo risbe, midva pa zašijeva igračo, ki izgleda tako kot na sliki in vam jo pošljeva.
Prosim, če si vzamete nekaj sekund časa, ter pogledate stran in poveste kaj menite o tej ideji. Če vam je stran všeč, jo nama lajkajte prosim na fejsbuku, saj sva še v začetni fazi, in zbirava všečke ter odzive. Vsak pride prav, pa če poznate koga, ki bi mu bilo všeč, mu tudi povejte. :) Vsaka kritika ali pohvala pride prav. :)

Stran lahko vidite tukaj:

zadeva je taka. na cosmopolitan forumu je reklamiranje prepovedano, zato je link pobrisan.

(drugače pa luštne stvari, čeprav je ideja že videna)

lp, f

Najlepša hvala!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Hej! Super se mi zdi, res luštne stvari delata, ideja je pa taka fina sveža. :) Vso srečo vama želim! :)
Hug the dreams
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hug the dreams »

hvala za vzpodbudo, ideja sicer ni nova, jih nekaj po svetu to že dela drugače, pri nas pa bolj malo ali nič.. zato pa je v dveh jezikih zaenkrat. :)
serenada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a serenada »

*Abby** napisal/-a:Hej! Super se mi zdi, res luštne stvari delata, ideja je pa taka fina sveža. :) Vso srečo vama želim! :)

se strinjam! sem pogledala stran in imata res lepe izdelke. resno razmišljam o naročilu, saj prihaja hčerkin rojstni dan. ufff, bo vesela!
:)
Odgovori