Kam naprej?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Neejkaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2013
Živjo punce!!
Kam lahko greš po končani 4 letnem poklicni srednji šoli. Trenutno me zanima delovna terapija, laboratorijska zobna protetika, potem pa delo z ljudmi, ampak ne neko fizično (kot npr. medicinska sestra). Pa da so potem plače dobre in delo zagotovljeno. In kakšno je zaposlovanje pri naštetem zgoraj?
Lp
Kam lahko greš po končani 4 letnem poklicni srednji šoli. Trenutno me zanima delovna terapija, laboratorijska zobna protetika, potem pa delo z ljudmi, ampak ne neko fizično (kot npr. medicinska sestra). Pa da so potem plače dobre in delo zagotovljeno. In kakšno je zaposlovanje pri naštetem zgoraj?
Lp
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Uh, jst ti želim obilo sreče pri iskanju zaposlitve Glede kariernih opcij ti sicer ne morem pomagat, ker se ne izobražujem v to smer, ampak sem ti pa hotla povedat da se morš zavedat, da pri nas zdaj nobena služba ni zagotovljena, kaj šele da bi mela garant dobro plačo. Po vezah itak prideš vsepovsod, brez vez sva pa lahko čez 10 let brez službe tako ti s srednjo poklicno kot jaz z diplomo.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Glede informativnih dnevov:
na FDV, zanima me kako poteka informativni, za vsak oddelek (v tem primeru sociologija) posebej, ali za vsako katedro posebej (katedre so tri) ?
http://www.fdv.uni-lj.si/studij/oddelki-in-katedre
na FDV, zanima me kako poteka informativni, za vsak oddelek (v tem primeru sociologija) posebej, ali za vsako katedro posebej (katedre so tri) ?
http://www.fdv.uni-lj.si/studij/oddelki-in-katedre
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov