STA agency
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1 prispevek
• Stran 1 od 1
-
tyašii - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2010
Heeeej, upam da take teme še ni odprte, ampak sem iskala po forumu, pa kej podobnga še nism najdla
Uglavnm zanima me, če je kdo na temu forumu šu že preko STA agencije delati v tujino, naprimer v London?
Odločam se,da bi naslednje leto poleti po izpith odšla v London na poletno delo za prbl. 2 meseca, pa me zanima če ima že kdo izkušnje s temu
Zanima me, kje najdeš primerno stanovanje za živeti za tako kratek čas, kater program je najbolje izbrati ( najbrž tistega, kjer ti oni najdejo dejansko še job), kako je z plačevanjam, izkušnjami, znanjem angleškega jezika ipd.
Vesela bom vseh informacij! Hvala
Uglavnm zanima me, če je kdo na temu forumu šu že preko STA agencije delati v tujino, naprimer v London?
Odločam se,da bi naslednje leto poleti po izpith odšla v London na poletno delo za prbl. 2 meseca, pa me zanima če ima že kdo izkušnje s temu
Zanima me, kje najdeš primerno stanovanje za živeti za tako kratek čas, kater program je najbolje izbrati ( najbrž tistega, kjer ti oni najdejo dejansko še job), kako je z plačevanjam, izkušnjami, znanjem angleškega jezika ipd.
Vesela bom vseh informacij! Hvala
Never a failure, always a lesson.
Prvi neprebran prispevek • 1 prispevek
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov