Angleščina na Turistici Portorož

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Giulietta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Giulietta » 08. Nov. 2012 18:51

Pozdravljeni!

Zanima ma, če ima kdo izkušnje in je hodil na Turistico Portorož, ali je res tako težka angleščina kakor se govori?

Namreč na ostalih forumih sem zasledila, da veliko študentov pravi, da je angleščino težko narediti.

Če je kdo obiskoval ta fax, prosim za mnenje, kako kaj potekajo vaje, predavanja in ob koncu izpit angleščine?

Hvala pa Lp.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 09. Nov. 2012 0:20

Meni je bila eden od lazjih predmetov in sem jo naredila z 10 z levo roko, ce povem cisto po resnici. Je pa res, da mi anglescina ze od nekdaj lezi, tako da nikoli nisem imela problemov z njo. Itak pa se ne ucis nic kaj extra novega. Vsa snov je turisticno obarvana in vse kar se v bistvu na novo naucis, so kaksni strokovni pojmi. Osnove moras pa itak ze od prej imet, da lahko normalno komuniciras, predelujes clanke itd v anglescini. Ce nimas osnove oz. imas bolj slabo, potem bo pa bolj tezko ja.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Nov. 2012 1:51

Večini je to najtežji predmeti in imajo kar dost problemov z njim... Je pa tudi res kakšno imaš predznanje. Jaz tudi nisem bila nikoli preveč dobra v angleščini, pa mi je potem tudi ratalo naredit. Sicer je nekaj časa trajalo, ampak se je treba usest in naučit in pol sem tudi naredila.
Jaz sem bila še po starem programu in pri nas je bilo tako, da je bil v 1. letniku poudarek na slovnici, potem v 2. in 3. letniku je pa predvsem bilo bolj razumevanje besedil...
Giulietta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Giulietta » 09. Nov. 2012 10:25

Hvala, vama za odgovore :)

Torej sklepam, da tudi če mi gre angleščina težje, se bo dalo naučitin potem nardit izpit?

Ali mooče veste kolikokrat se lahko opravlja izpite? ali je neomejeno?

Hvala :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 09. Nov. 2012 10:49

tukaj je tema o turistikiv portorožu, mogoče najdeš kako informacijo več.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov