biznis
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
- njegova.mala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2010
hei. hodim na faxs ampak mi ostane kar nekaj prostega časa in zato sem začela razmišlati, da bi zraven še kaj počela in zaslužial nekaj denarja. vendar imam tako mešan urnik, da ne bi mogla delati ravno nekga rednega dela oz. bi se težko prilagodial na nek usklajen urnik. zato sem začela razmišljati da bi nekaj sama počela in potem to prodajala al pa kaj podobnega..vendar ne vem kaj in kako. zato me zanima če ima kdo kakšno idejo ali pa izkušnjo. kako bi lahko prišla do nekega zaslužka. drugače zelo rada kaj izdelujem, pečem, ustvarjam..ampak nevem kako bi to lahko koristno unovčila. ali pa če pozna kdo kakšno takšno delo, kjer ni nekega določenega urnika, no upam da veste kaj mislim..
hvala za vsako mnenje, nasvet.. lp
- sanna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
njegova.mala napisal/-a:hei. hodim na faxs ampak mi ostane kar nekaj prostega časa in zato sem začela razmišlati, da bi zraven še kaj počela in zaslužial nekaj denarja. vendar imam tako mešan urnik, da ne bi mogla delati ravno nekga rednega dela oz. bi se težko prilagodial na nek usklajen urnik. zato sem začela razmišljati da bi nekaj sama počela in potem to prodajala al pa kaj podobnega..vendar ne vem kaj in kako. zato me zanima če ima kdo kakšno idejo ali pa izkušnjo. kako bi lahko prišla do nekega zaslužka. drugače zelo rada kaj izdelujem, pečem, ustvarjam..ampak nevem kako bi to lahko koristno unovčila. ali pa če pozna kdo kakšno takšno delo, kjer ni nekega določenega urnika, no upam da veste kaj mislim..
izdelava nakita,jaz to zdaj počnem
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- njegova.mala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2010
haha -.-
@sanna ; ok včasih sm že izdelovala nakit..ampak kaj naj pol.. nevem kako nej to prodajam oz. da bi iz tega kaj zaslužila? kaj pa ti potem s vsem tem nakitom?
@sanna ; ok včasih sm že izdelovala nakit..ampak kaj naj pol.. nevem kako nej to prodajam oz. da bi iz tega kaj zaslužila? kaj pa ti potem s vsem tem nakitom?
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov