Izmenjave v okviru programa Mladi v Akciji (YIA)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- LiEn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2008
Pozdravljene!
Zanima me, koliko se vas je že udeležilo izmenjav v okviru programa Mladi v Akciji oz. Youth in Action in kakšne so vaše izkušnje?
Sama sem se jih udeležila že par in sem res navdušena nad tem, sem pa ugotovila da ogromno mladih niti ne pozna tega programa in tako res zamuja super priložnost za poceni potovanje (hrana in bivanje zastonj, potni stroški pa so samo 30%), izobraževanje in spoznavanje ljudi iz cele Evrope. Posledično dostikrat dobim mail, da nujno iščejo kakšnega slovenskega udeleženca in ga zlepa ne najdejo, tako da če ste za, bi lahko kakšne take informacije tudi tukaj objavljale, kaj pravite?
P.S. Če tema o Youth in Action že obstaja me kr zaklenite, sem iskala pa nisem našla
Zanima me, koliko se vas je že udeležilo izmenjav v okviru programa Mladi v Akciji oz. Youth in Action in kakšne so vaše izkušnje?
Sama sem se jih udeležila že par in sem res navdušena nad tem, sem pa ugotovila da ogromno mladih niti ne pozna tega programa in tako res zamuja super priložnost za poceni potovanje (hrana in bivanje zastonj, potni stroški pa so samo 30%), izobraževanje in spoznavanje ljudi iz cele Evrope. Posledično dostikrat dobim mail, da nujno iščejo kakšnega slovenskega udeleženca in ga zlepa ne najdejo, tako da če ste za, bi lahko kakšne take informacije tudi tukaj objavljale, kaj pravite?
P.S. Če tema o Youth in Action že obstaja me kr zaklenite, sem iskala pa nisem našla
- LiEn
- Sramežljivka
Evo, prvi primer, če koga zanima
Kje: Srbija, gora Kopaonik, Brzece
Kaj: Usposabljanje za mlade
Datum: 20. - 28. september 2012
Naziv: "TOPografy of IDEAS!"
Št udeležencev: 2 prosti mesti
Rok prijave: Čim prej!
Prijave na: Piši Mateju na matej@drustvo-sirena.si
Več info:
Uposabljanje je za mlade, ki so na začetku njihove kariere in želijo pridobiti nova znanja, razvijati ideje in jih realizirati.
Gre se preko Društva Sirena, ni potrebno biti študent ali dijak, niti včlanjen ne rabiš biti, važno je le, da si star nad 18 let!
Organizatorji so odprti mladi taki kot smo mi, dobra organiziranost in vzdušje je zelo sproščeno, za zabavo bo tudi zelo dobro poskrbljeno. Povrnjenih dobite 70% potnih stroškov, organizatorji vam pa od tega odtegnejo 20 eur za prijavnino.
Več info:
Uposabljanje je za mlade, ki so na začetku njihove kariere in želijo pridobiti nova znanja, razvijati ideje in jih realizirati.
Gre se preko Društva Sirena, ni potrebno biti študent ali dijak, niti včlanjen ne rabiš biti, važno je le, da si star nad 18 let!
Organizatorji so odprti mladi taki kot smo mi, dobra organiziranost in vzdušje je zelo sproščeno, za zabavo bo tudi zelo dobro poskrbljeno. Povrnjenih dobite 70% potnih stroškov, organizatorji vam pa od tega odtegnejo 20 eur za prijavnino.
- LiEn
- Sramežljivka
Evo, prvi primer, če koga zanima
Več info:
Več info:
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js lahko samo priporočam tele izmenjave.
Bila do sedaj na 3 in je blo vedno super, spoznala ogromno super ljudi, vidla malce tujine. Res ne vem, zakaj je v Sloveniji tako težko najti koga zagretega, medtem ko se v tujini skoraj tepejo in imajo ogromne sezname folka, ki hoče jit.
V glavnem, ne bit reve in pojdite
Bila do sedaj na 3 in je blo vedno super, spoznala ogromno super ljudi, vidla malce tujine. Res ne vem, zakaj je v Sloveniji tako težko najti koga zagretega, medtem ko se v tujini skoraj tepejo in imajo ogromne sezname folka, ki hoče jit.
V glavnem, ne bit reve in pojdite
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- LiEn
- Sramežljivka
Poljska:
Projekt: mednarodna mladinska izmenjava,
Wake up small towns – it’s time to be active!
(s športom do večje aktiviranosti mladih iz manjših naselij)
Organizator: TSD Sport club from Trzcianka, Poland
Date: 18th - 26th September 2012
Participants: 5 countries invited: Bulgaria, Italy, Slovakia, Slovenia and Poland,
each country has to send 6 participants (18-26 years old) plus 1 leader (no age).
Costs: 100% covarege for accomodation, organization and food, 70% reimbursement for transportation
več prostih mest
infopack
https://docs.google.com/file/d/0B2Loiz4 ... R6c00/edit
kontakt: 040 346 693 (Ziva)
Projekt: mednarodna mladinska izmenjava,
Wake up small towns – it’s time to be active!
(s športom do večje aktiviranosti mladih iz manjših naselij)
Organizator: TSD Sport club from Trzcianka, Poland
Date: 18th - 26th September 2012
Participants: 5 countries invited: Bulgaria, Italy, Slovakia, Slovenia and Poland,
each country has to send 6 participants (18-26 years old) plus 1 leader (no age).
Costs: 100% covarege for accomodation, organization and food, 70% reimbursement for transportation
več prostih mest
infopack
https://docs.google.com/file/d/0B2Loiz4 ... R6c00/edit
kontakt: 040 346 693 (Ziva)
- LiEn
- Sramežljivka
Training Course - na Sicilij, začetek novembra
DATES and PLACE:
3th (arrival date) - 11th (departure date) November 2012
Total nights in Palermo: 8
(4 in Baida Convent and 4 in the hostel in Ballarò)
Za več info kontaktirajte: maja.brkusanin@cesie.org
Hrana in bivanje pokrito, plača se le 70% potnih stroškov.
DATES and PLACE:
3th (arrival date) - 11th (departure date) November 2012
Total nights in Palermo: 8
(4 in Baida Convent and 4 in the hostel in Ballarò)
Za več info kontaktirajte: maja.brkusanin@cesie.org
Hrana in bivanje pokrito, plača se le 70% potnih stroškov.
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]