Študij: Kozmetologija (fakulteta za farmacijo)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
- cupido*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2012
živjo! mene pa zanima če je tuki kdo, ki obiskuje fakulteto za farmacijo smer kozmetologija. nameravam se tja vpisati.. pa bi blo supr če bi mi kdo ki obiskuje ta faks povedal kaj več o sami smeri kozmetologija, profesorjih, urniku... kakršne koli informacije bodo koristne:))
hvala in lp
hvala in lp
- ana19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2012
Jaz sem trenutno 2. letnik. Urnik je bil v prvem letniku super (petki so bili večinoma prosti), če si na predavanjih (vaje in seminarji so namreč obvezni) in imaš dobre zapiske tudi z izpiti ni večjih težav.
Vsekakor se pripravite na veeeliko kemije, tudi strokovni predmeti skorajda niso drugo kot pa kemijske formule in enačbe. Vse se da, žal pa je strokovna literatura v tujih jezikih in je ni veliko na izbiro...
Meni ni žal da sem se vpisala na ta študij, je pa faks definitivno zahteven in stvari res moraš razumeti oz. logično povezovati, kar je seveda pogojeno s prisotnostjo ter s pripravami na same vaje in pisanjem laboratorijskih dnevnikov.
Vsekakor se pripravite na veeeliko kemije, tudi strokovni predmeti skorajda niso drugo kot pa kemijske formule in enačbe. Vse se da, žal pa je strokovna literatura v tujih jezikih in je ni veliko na izbiro...
Meni ni žal da sem se vpisala na ta študij, je pa faks definitivno zahteven in stvari res moraš razumeti oz. logično povezovati, kar je seveda pogojeno s prisotnostjo ter s pripravami na same vaje in pisanjem laboratorijskih dnevnikov.
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov