Internetni zaslužek

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

unknown88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a unknown88 » 30. Jan. 2012 18:17

Bi radi zaslužili medtem ko brskate po internetu?
Vse kar potrebujete je nekaj minut dnevno in račun pri Paypal-u.
Predstavljam vam nekaj strani, ki so meni izplačale:

*CashNhits
*Jill's Click Corner
*Hangar Ads
*Media Click Ads
*Gods Love PTC
*Cashtream
*Cash Camel

Gre za PTC strani (Paid To Click) na katerih klikate oglase in ste za vsak klik plačani določeno vsoto (odvisno od strani) in ko dosežete vsoto ki je določena za izplačilo lahko izplačilo tudi zahtevate. Navadno v praksi izplačajo v roku 1 do 4 dni.
Za vpis na stran potrebujete le nekaj minut in mail!

"Probat ni greh" pravijo :razz: (jaz sem in mi ni žal :razz: )
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Jan. 2012 19:00

^^mhm, in kliknit na tvoj referral, a? :P
Nepanebom.

Hm. Kaj pa če imam AdBlock in ga nočem niti za tisto stran izklopit, a bi še vedno to delovalo? :D
unknown88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a unknown88 » 30. Jan. 2012 19:48

Ja sej poanta je v teh referalih, drugače bi bilo brezveze oglaševat :) Sej pač če nočeš, nerabiš jst te ne silim :)
Sicer pa jaz sem se na primer na večino teh strani vpisala brez refera pa sem čez kakšen teden ali dva ga dobila, ker če ga nimaš greš na "dražbo" ker lahko vsak member na strani si tudi kupi referale ;) In tako če si brez njega si pač nekomu dodeljen oz. te nekdo kupi (in ti v tem primeru ne dobiš nič, ker on ko te kupi ne plača tebi ampak adminu strani, da ne bo pomote :razz: )
Glede AdBlock-a pa mislim da bi ti moglo vseeno delat, zato ker to niso tiste vsiljive reklame al ap kaj podobnega. Lahko probaš pa boš videla.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 31. Jan. 2012 10:52

^^Si ze kdaj slisala za sarkazem? :D
Live. Love. Surf.
unknown88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a unknown88 » 31. Jan. 2012 12:08

Sem ja :D
sandra3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a sandra3 » 01. Feb. 2012 11:20

Enostavno se ne bi spustila v enternetni zaslužek
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2010
Kraj: DreamLand

Neprebrana objavaNapisal/-a MarceLiica » 06. Feb. 2012 20:27

Mah, z teh par centov na dan, pa je res škoda časa.. Moj fant je nekaj časa bil obseden s tem, pa se mu sploh ni splačalo. Če ne nakažeš denarja na svoj acc, bwz.. Samo, da folk nat***ejo. :P
unknown88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a unknown88 » 06. Feb. 2012 20:59

MarceLiica ne strinjam se čisto s tabo :)
Obstaja milijon stvari za katere je škoda časa. Spoštujem tvoje mišljenje, ampak meni se pol ure dnevno da poklikam oglase ne zdi ravno izguba časa :) Bolj bi se mi zdelo da sem vrgla stran čas če bi recimo na facebooku visela ali pa gledala televizijo. Od tega nimam nič od teh kot praviš "par centov" pa imam, če par centov pa par centov.. Sicer pa za vsak denar je treba delat pa če je 100 evrov al pa 1 cent :)
Ja se strinjam, ne splača se ti če misliš da lahko v par dneh zaslužiš par sto evrov. Jaz denarja nikoli ne nakazujem na svoj acc in mam vseeno nekaj od tega tako da tvoj fant očitno ni bil na pravih straneh :) obstaja pa tudi stran na kateri ne rabiš klikat sploh, samo odpreš avto surferja in je to to :)
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2010
Kraj: DreamLand

Neprebrana objavaNapisal/-a MarceLiica » 06. Feb. 2012 21:01

To je tvoje mnenje o tem, moje je 100% drugače, to je to ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Feb. 2012 21:03

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:41, skupaj popravljeno 1 krat.
unknown88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a unknown88 » 06. Feb. 2012 21:07

Odvisno od strani pa od vrednosti oglasov tist dan. Na mesec povprečno 5 - 10 EUR, s tem da ne poklikam vsak dan oglasov na vseh straneh. Če bi jih bi bilo več.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Feb. 2012 21:09

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:41, skupaj popravljeno 1 krat.
unknown88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a unknown88 » 06. Feb. 2012 21:12

Nisem še računala. Sicer pa se najde tut kak dan al dva v tednu k sploh ne klikam nič ker nimam časa tko da.
Konec koncev pa pač ne moreš tako zaključevat kot si ti, ker jaz ne grem na računalnik z namenom da bom klikala oglase ampak zraven delam še kaj drugega in spotoma kliknem še kakšen oglas.. Torej jaz ne bi prehitro zaključevala koliko časa porabim ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Feb. 2012 21:23

...
unknown88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a unknown88 » 06. Feb. 2012 21:31

Zaenkrat se še nisem odločila it na računalnik in samo klikat oglase da bi vedela točno koliko časa porabim. Sploh pa ker sem na večih straneh in jih izmenično klikam ni zaslužek povsod enak... Največ se da pa zaslužit na prvi ki je zgoraj navedena ki ima tudi avto surferja in sploh ne rabiš biti na računalniku in klikat ampak ti samo odpira videje na youtube..
Če bi si rada naredila pa "zaključek" pa ti svetujem da probaš pa vidiš iz prve roke :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov