NPK maniker
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
kofetarica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2012
Zanima me, ali je med vami katera manikerka in bi vedela povedati kaj več o tem, kakšen je postopek pridobitve NPK maniker in kateri tečaj izdelave umetnih nohtov v Mariboru ali okolici priporočate? A je potrebno najprej opraviti NPK ali tečaj? Moja izobrazba ni v nobeni povezavi s področjem kozmetike, sem pa začela razmišljati, da bi odprla s.p. (nail studio), ker imam na voljo prostor, le še znanje potrebujem.
S samim delom in zalogajem (predvsem finančnim na začetku), sem seznanjena in vem, da me čaka ogromno dela, a bi imela na začetku pomoč. Zanima me samo, kje ste opravljale tečaj, kaj je treba najprej opraviti, kakšna informacija o NPK s prve roke ipd.
S samim delom in zalogajem (predvsem finančnim na začetku), sem seznanjena in vem, da me čaka ogromno dela, a bi imela na začetku pomoč. Zanima me samo, kje ste opravljale tečaj, kaj je treba najprej opraviti, kakšna informacija o NPK s prve roke ipd.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kofetarica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2012
Znanka mi je rekla, da je vedno več punc in žensk izvedelo za to, da dela lepe (tanke) gelirane nohte, ker preko priporočil je bolj ziher kot reklama s spletno stranjo ali kaj podobnega. Saloni so načeloma dragi, ona pa nima pretiranih cen in se zato marsikatera raje odloči, da gre k njej kot v nek priznan salon, kjer ne naredijo nujno dosti boljše.
Jaz bi imela salon v kraju, ki je zaradi AC dobro povezan z vsemi okoliškimi mesti, saj tam ni neke hude konkurence, celo v manjših mestih naokoli ne.
Jaz geliranih tudi ne nosim, morda parkrat na leto, a to, kaj bo kdo "ugotovil" čez leta je malo hecno napovedati, glede na to, da so v modo prišli celo tisti špičasti nohti, nad katerimi so se zdajšnje navdušenke sprva zgražale. Okus je relativna stvar in dokler bodo punce ter ženske, ki si bodo želele imeti urejene nohte (kar pri večini pomeni tudi daljše), a jih ne morejo imeti, saj imajo naravne take, da se hitro zalomijo, bodo pač dale tistih nekaj eur, da bodo imele par tednov mir z urejanjem. Nekatere pa pač prisegajo na naravne. Vsakemu svoje.
Poleg tega se ureja tudi naravne nohte, z gelom ali kako drugače, ne samo umetne nohte.
Kot sem že napisala, me zanimajo konkretne izkušnje glede certifikata in tečaja.
Jaz bi imela salon v kraju, ki je zaradi AC dobro povezan z vsemi okoliškimi mesti, saj tam ni neke hude konkurence, celo v manjših mestih naokoli ne.
Jaz geliranih tudi ne nosim, morda parkrat na leto, a to, kaj bo kdo "ugotovil" čez leta je malo hecno napovedati, glede na to, da so v modo prišli celo tisti špičasti nohti, nad katerimi so se zdajšnje navdušenke sprva zgražale. Okus je relativna stvar in dokler bodo punce ter ženske, ki si bodo želele imeti urejene nohte (kar pri večini pomeni tudi daljše), a jih ne morejo imeti, saj imajo naravne take, da se hitro zalomijo, bodo pač dale tistih nekaj eur, da bodo imele par tednov mir z urejanjem. Nekatere pa pač prisegajo na naravne. Vsakemu svoje.
Poleg tega se ureja tudi naravne nohte, z gelom ali kako drugače, ne samo umetne nohte.
Kot sem že napisala, me zanimajo konkretne izkušnje glede certifikata in tečaja.
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov