dietetika vs. edukacijske vede na obali
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Šmotkaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2011
Zdravo imam končano višjo tur.šolo in sem se odločila, da bi šla študirat še eno od zgoraj omenjenih stvari. Zanima me, če ima katera izkušnje, koliko sta ti dve šoli težki, ter kolikšne so priblžno plače pri obeh poklicih, ker nikjer ne najdem tega podatka. Se vnaprej zahvaljujem za odgovore lp
All you need is love
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
zakaj pa bi šla študirat eno od zgoraj omenjenih?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Se mi je zdel, ja. No, jst ne bi ne eno ne drugo v tvojem primeru. Zakaj zabijat leta študija, ure učenja in kupe denarja samo zato, da ne greš v službo?
Kar nekaj študirat, zato, da ti mine čas? Omejen čas mamo, ne trudi se, da ga "zabiješ", raj ga izkoristi.
PS Z dietetiko nisi ne vem kako zaposljiv, sicer je nov program, kader šele "dobivamo". Lahko pa dosti zaslužiš na svojo roko, če si uspešen prehranski svetovalec in maš velik strank, ki ti mastno plačajo za prehranski načrt.
Drgač pa bolj slabo kaže, v KC-ju se z dietami in jedilniki ukvarjaš za cca 1000 eurov.
Kar nekaj študirat, zato, da ti mine čas? Omejen čas mamo, ne trudi se, da ga "zabiješ", raj ga izkoristi.
PS Z dietetiko nisi ne vem kako zaposljiv, sicer je nov program, kader šele "dobivamo". Lahko pa dosti zaslužiš na svojo roko, če si uspešen prehranski svetovalec in maš velik strank, ki ti mastno plačajo za prehranski načrt.
Drgač pa bolj slabo kaže, v KC-ju se z dietami in jedilniki ukvarjaš za cca 1000 eurov.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
barbie_girl_85 napisal/-a:
pa sj ne da za kc- delata to lihk eni dve osebi.
pa upoštevat morš d v lj tut obstaja študij prehrane + mi nismo amerika d vsak raba svetovalca za vse...
pomoje kot turistični vodnik zaslužš velik več. zakaj pa ne bi šla študirat kaj takega, kar se dopolnjuje s turistiko?
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]