Podiplomski študij Uprava v Mariboru

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Aleksandra_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Aleksandra_ » 22. Okt. 2011 15:10

Zdravo! Nameravam nadaljevati študij na II. stopnji fakultete za upravo v LJ, vendar so vsa mesta že zasedena, so mi pa iz faksa sporočili, da se lahko vpišem na enak program v MB (vpisati se moram do 25.10.2011). Je na forumu kdo, ki je vpisan v MB oz. pozna koga? Nujno potrebujem več informacij :) Še najbolj me zanima, če bi se drugo leto lahko vpisala v 2. letnik nazaj v LJ. Pripravljena sem se sicer vozit eno leto iz LJ v MB, kaj več bi bla pa kr mal prehuda. Če kdo karkoli ve o tej opciji, bi bila zelooo hvaležna :)

LP :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 22. Okt. 2011 15:36

khem, kaj pa če bi poklicala na referat in vprašala. mislim, da sposobnosti ene podiplomske študentke obsegajo tudi dvig slušalke in kratek pogovor z uradno osebo, ki ti bo najbrž dala najbolj eksaktne informacije.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Okt. 2011 15:45

:lol: :lol: :lol:
Aleksandra_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Aleksandra_ » 22. Okt. 2011 16:05

floribunda napisal/-a:khem, kaj pa če bi poklicala na referat in vprašala. mislim, da sposobnosti ene podiplomske študentke obsegajo tudi dvig slušalke in kratek pogovor z uradno osebo, ki ti bo najbrž dala najbolj eksaktne informacije.

joj, oprosti, ker je vikend in ne morem poklicati (in se mi mudi). pa očitno ti veš bolje kot jaz, koliko sem sposobna dvigovati slušalke. mislim, da je splošno jasno, da se najprej na referatu pozanima in ne rabim tega še posebej napisati. hvala za nadvse prijazen odgovor.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]