Zaposlitev po končanem študiju zootehnike

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a black_ariella » 12. Sep. 2011 12:19

Pozdravljeni!

Tokrat pa jaz rabim vašo pomoč in par nasvetov. :) Fant bo kmalu končal študij zootehnike (pridobil bo naziv dipl.inž.zootehnike). Začne se ozirat za prvo redno zaposlitvijo, pa mu želim malo pomagat. Zanima me, če ima mogoče kdo od vas isto izobrazbo? Kakšne so možnosti zaposlitve? Kje vse se lahko zaposli s tem nazivom?
Trenutno so opcije kakšni instituti, zavodi za kmetijstvo, gozdarstvo itd. Ampak ker živiva v SV-delu Slovenije, so te možnosti precej omejene (ni glih kaj dosti teh institutov in zavodov). Zato me zanima, če mogoče kdo ve, za še kakšne druge možnosti zaposlitve s tem nazivom.

Pa hvala! :)
wildMaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a wildMaya » 12. Sep. 2011 14:12

moj bratec je mislim da isto. pa ne dobi služe. pošilja in pošilja, pa morš vse povsod met nekoga not (veze), da je kaj ...
drgač pa upam, da bo tvoj kaj prej dobu... veliko sreče :)
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a black_ariella » 12. Sep. 2011 14:35

verjamem, da je težko najt službo s tako izobrazbo... zato pa sem se odločila, da povprašam tu gor... ker včasih obstaja kaka možnost pa jo mogoče sam ne vidiš, dokler te nekdo ne opozori na njo.

dost sreče pri iskanju službe tudi tvojemu bratrancu!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 12. Sep. 2011 14:59

Jaz poznam 4 zootehnike, od tega eden dela na Ministrstvu za obrambo RS, ena je učiteljica biologije na gimnazije, tretji je laborant na veterinarski kliniki, četrti pa ne vem točno kje dela, neke raziskave v zvezi z žužki.

Kaj pa če bi se malo angažirala (on ali ti ali oba) zdaj, ko pridejo bruci na faks pa šla malo na faks, kjer bojo verjetno delili brošurice o faksu, mogoče bo tam not kaj več informacij? Ga zanima morda postati MR, lahko pogleda razpise? A hodi na faks v Mb ali Lj?

Ti pišem se na ZS ;)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov