Plonkanje...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Hey!
Mene pa zanima na kakšen način plonkate, imate posebne metode za to prepovedano početje, so vas že kdaj dobili pri tem početju in kakšne so bile snakcije? Od kar sm na faksu si sploh več ne upam kakšnega plonkiča narediti. Me je full strah, da bi me dubili in še na nasledni rok ne smeš jit.
Papa
Mene pa zanima na kakšen način plonkate, imate posebne metode za to prepovedano početje, so vas že kdaj dobili pri tem početju in kakšne so bile snakcije? Od kar sm na faksu si sploh več ne upam kakšnega plonkiča narediti. Me je full strah, da bi me dubili in še na nasledni rok ne smeš jit.

Papa
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
čau!
čist simpl!
mam strgane kavbojke in to je to v lukne na kožo prlimam listke in to je to
pa na podplate pa nanotranjo stran hlačnic (od odspodi pr gležnjih)
pa na notranji strani majce pa jopce
morm potrkat (mal lesa prosim) nikol me še niso dobil
al pa pod kiklco hehe

čist simpl!
mam strgane kavbojke in to je to v lukne na kožo prlimam listke in to je to
pa na podplate pa nanotranjo stran hlačnic (od odspodi pr gležnjih)
pa na notranji strani majce pa jopce

morm potrkat (mal lesa prosim) nikol me še niso dobil
al pa pod kiklco hehe

- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
jaz v srednji nisem kaj ful plonkala, občasno, ziher pa sem v plonkanju pod razrednim povprečjem.
drugač pa sem mela šfinglce v peresnici, v kulici, na mizi napisano, med nogami na stolu, pri ang v slovarju,...

I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
Pikolinca - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
al pa u kemik...tm ko je tista guma ko ga držiš..zarežeš ene par cm..pa not vstaviš plonk...pol pa sam vrtiš
Drgač pa...jst ga ponavad dam kr na mizo al pa pod kontrolno..pa sm u zadni vrsti pa pol hitr preplonkam kar morm pol ga pa pospravim 

-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Ok, nikoli ne plomkam.. res
Na faksu itak ne, ker mamo vecino ustne; v srednji pa tudi nisem, no razen pri matematiki, ko sem itak mela zvezek na mizi pa listala po njem
ne vem ce je to res "ta pravo plonkanje"..
Nikoli si nisem delala plokcev, ker sem bila takoj rdeca pa vroce me je bilo ful pa cista sem zasficala 

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Plonkanje ... hmmm ...
List v peresnici, v nalivnem peresu, ki je "prozorno", napisano na roki (moja sošolka je prava umetnica v tem - vedno je tako lepo napisala, na roko, kot da bi bilo računalniško napisano
), list na nogah, med nogami na stolcu, na šalu, pod kontrolko (ampak to izjemoma), v žepku, na mizo, če smo že med odmorom v učilnici/predavalnici, na notranji strani majčke (spodaj) ...
To je zdaj bilo ... tako na hitro ...
P.S. Aja, saj vedno ne uporabljam švinglic ... Le redko, ko vem, da lahko švinglam ... Včasih si jih le naredim, za boljši občutek ...

List v peresnici, v nalivnem peresu, ki je "prozorno", napisano na roki (moja sošolka je prava umetnica v tem - vedno je tako lepo napisala, na roko, kot da bi bilo računalniško napisano

To je zdaj bilo ... tako na hitro ...

P.S. Aja, saj vedno ne uporabljam švinglic ... Le redko, ko vem, da lahko švinglam ... Včasih si jih le naredim, za boljši občutek ...

- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
No ja, jaz vsakič po malem plonkam. Vedno se tut učim, ampak če znam za 9 (4
) si pol še tistih par malenkosti napišem na plonke. Why not?
Enkrat so me dobil v srednji in mi je dala profesorca novo kontrolko, ki je bla lažja in bi pol prvo šut pisala, to sem pa 2 brez plonkcev, haha.
Aja, pa nisem ravno kakšen blazen pogumnež, tako da prav veliko plonkam nikol ne.
Aja, še kako plonkam... Pozim si nalimam na zapestje, polet na mikico. Kakšne malenkosti imam pa vedno napisane na roki.

Enkrat so me dobil v srednji in mi je dala profesorca novo kontrolko, ki je bla lažja in bi pol prvo šut pisala, to sem pa 2 brez plonkcev, haha.

Aja, pa nisem ravno kakšen blazen pogumnež, tako da prav veliko plonkam nikol ne.

Aja, še kako plonkam... Pozim si nalimam na zapestje, polet na mikico. Kakšne malenkosti imam pa vedno napisane na roki.

- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz sem proplonkala večino letošnjega letnika (no, vsaj kar je bilo pisnih izpitov - to je približno 30%). Večinoma sploh ne kompliciram. Napišem ogromen plonk na računalnik, zložim v knjigico, potem imam pa to na mizi pod testom. Še nikoli me niso dobili, ne v srednji, ne na faksi, pa je marsikakšen tak, da kao vse vidi. Mislim, da ni fora v tem, kakšen plonk si narediš, ampak, kako plonkaš. To moraš pa kar z glavo.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Hmm jz si pa nikol ne pišem plonkiča na listek ... Že zard tega ker se mi kot prvo ne da, kot drugo pa nimam časa še za to (itak se vse učim zadn dan). Če plonkam mam vse na mizi napisan, al na roki, velikrat na kalkulatorju, največkrat pa sošolko zravn k ve mal več kot jz
In tko sm mela že 3 leta zapored v gimnaziji zgodovino 4, k si je pomoje niti najmanj ne zaslužim 

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
plonkanje je brezveze! 

-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Pepuzlin napisal/-a:plonkanje je brezveze!
Brezvezni so nekateri podatki, ki bi si jih naj zapomnil za kak test, izpit. Saj na listke napišeš samo take stvari, ki se ti ne zdijo dovolj pomembne, da bi si jih zapomnil. Nekatere stvari itak pozabiš, četudi se jih naučiš. Včasih so listki samo za to, da te spomnijo kaj. Nesmiselno pa se mi zdi pisat vse na liske.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]