Plonkanje...

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 03. Jul. 2005 20:33

Hey!

Mene pa zanima na kakšen način plonkate, imate posebne metode za to prepovedano početje, so vas že kdaj dobili pri tem početju in kakšne so bile snakcije? Od kar sm na faksu si sploh več ne upam kakšnega plonkiča narediti. Me je full strah, da bi me dubili in še na nasledni rok ne smeš jit. :eek:

Papa
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 03. Jul. 2005 20:35

čau!
čist simpl!
mam strgane kavbojke in to je to v lukne na kožo prlimam listke in to je to
pa na podplate pa nanotranjo stran hlačnic (od odspodi pr gležnjih)
pa na notranji strani majce pa jopce :D :D
morm potrkat (mal lesa prosim) nikol me še niso dobil
al pa pod kiklco hehe :twisted: :evil: :twisted: :evil:
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 03. Jul. 2005 20:48

jaz v srednji nisem kaj ful plonkala, občasno, ziher pa sem v plonkanju pod razrednim povprečjem. :D drugač pa sem mela šfinglce v peresnici, v kulici, na mizi napisano, med nogami na stolu, pri ang v slovarju,...
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
Pikolinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikolinca » 03. Jul. 2005 20:50

al pa u kemik...tm ko je tista guma ko ga držiš..zarežeš ene par cm..pa not vstaviš plonk...pol pa sam vrtiš :D Drgač pa...jst ga ponavad dam kr na mizo al pa pod kontrolno..pa sm u zadni vrsti pa pol hitr preplonkam kar morm pol ga pa pospravim :)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 04. Jul. 2005 0:32

Ok, nikoli ne plomkam.. res :) Na faksu itak ne, ker mamo vecino ustne; v srednji pa tudi nisem, no razen pri matematiki, ko sem itak mela zvezek na mizi pa listala po njem :lol: ne vem ce je to res "ta pravo plonkanje".. :D Nikoli si nisem delala plokcev, ker sem bila takoj rdeca pa vroce me je bilo ful pa cista sem zasficala :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 04. Jul. 2005 7:12

Plonkanje ... hmmm ... :D
List v peresnici, v nalivnem peresu, ki je "prozorno", napisano na roki (moja sošolka je prava umetnica v tem - vedno je tako lepo napisala, na roko, kot da bi bilo računalniško napisano :D), list na nogah, med nogami na stolcu, na šalu, pod kontrolko (ampak to izjemoma), v žepku, na mizo, če smo že med odmorom v učilnici/predavalnici, na notranji strani majčke (spodaj) ...
To je zdaj bilo ... tako na hitro ... :supercool:

P.S. Aja, saj vedno ne uporabljam švinglic ... Le redko, ko vem, da lahko švinglam ... Včasih si jih le naredim, za boljši občutek ... :ja:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 04. Jul. 2005 7:34

No ja, jaz vsakič po malem plonkam. Vedno se tut učim, ampak če znam za 9 (4 :D ) si pol še tistih par malenkosti napišem na plonke. Why not? :)
Enkrat so me dobil v srednji in mi je dala profesorca novo kontrolko, ki je bla lažja in bi pol prvo šut pisala, to sem pa 2 brez plonkcev, haha. :D

Aja, pa nisem ravno kakšen blazen pogumnež, tako da prav veliko plonkam nikol ne. :D

Aja, še kako plonkam... Pozim si nalimam na zapestje, polet na mikico. Kakšne malenkosti imam pa vedno napisane na roki. :wink:
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 04. Jul. 2005 7:44

Jaz sem proplonkala večino letošnjega letnika (no, vsaj kar je bilo pisnih izpitov - to je približno 30%). Večinoma sploh ne kompliciram. Napišem ogromen plonk na računalnik, zložim v knjigico, potem imam pa to na mizi pod testom. Še nikoli me niso dobili, ne v srednji, ne na faksi, pa je marsikakšen tak, da kao vse vidi. Mislim, da ni fora v tem, kakšen plonk si narediš, ampak, kako plonkaš. To moraš pa kar z glavo.
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 04. Jul. 2005 9:09

Hmm jz si pa nikol ne pišem plonkiča na listek ... Že zard tega ker se mi kot prvo ne da, kot drugo pa nimam časa še za to (itak se vse učim zadn dan). Če plonkam mam vse na mizi napisan, al na roki, velikrat na kalkulatorju, največkrat pa sošolko zravn k ve mal več kot jz :D In tko sm mela že 3 leta zapored v gimnaziji zgodovino 4, k si je pomoje niti najmanj ne zaslužim :embarrassed:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 04. Jul. 2005 9:33

jst mam glih jutr izpit pa morm plonk nardit, in to ogromen ker se nism nč učila!si ga bom pa pod izpit dala!
Uporabniški avatar
LycHee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LycHee » 06. Jul. 2005 12:27

- napisan na računalnik (ker drugače sem se še mučla s svojo pisavo)
- z barvo označeno kje je kaj
- daš na mizo, pod list ali še boljše pod roko (tako je še najmanj opazno, ker itak gledaš kao samo v list)
Uporabniški avatar
Pepuzlin
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 9. 4. 2005
Kraj: Malmö-Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a Pepuzlin » 06. Jul. 2005 12:30

plonkanje je brezveze! :P
Uporabniški avatar
LycHee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LycHee » 06. Jul. 2005 13:10

Pepuzlin napisal/-a:plonkanje je brezveze! :P

Brezvezni so nekateri podatki, ki bi si jih naj zapomnil za kak test, izpit. Saj na listke napišeš samo take stvari, ki se ti ne zdijo dovolj pomembne, da bi si jih zapomnil. Nekatere stvari itak pozabiš, četudi se jih naučiš. Včasih so listki samo za to, da te spomnijo kaj. Nesmiselno pa se mi zdi pisat vse na liske.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 06. Jul. 2005 13:16

ne plonkam..sploh.... :zwinker: se rajš usedem k sošolki k obvlada pa prepisujm... :ja:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
LycHee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LycHee » 06. Jul. 2005 13:26

gemini napisal/-a:ne plonkam..sploh.... :zwinker: se rajš usedem k sošolki k obvlada pa prepisujm... :ja:

Tudi to ni nič kaj boljše od plonkanja :wink:

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]