Tečaj za sprejemne izpite

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

anciiika333
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a anciiika333 » 18. Jan. 2011 15:19

Živjo,
ker se počasi pribljižuje marec in s tem tudi odločitev o nadaljevanju šolanja na fakulteti imam za vas eno vprašanje. Zelo mi je všeč Visoka šola za dizajn, vendar pa na tem področju nimam izkušenj saj sedaj obiskujem gimnazijo. Pogoj za vpis pa so narejeni sprejemni izpiti. Preko društva naris, je bilo že par let organiziran tečaj za sprejemne izpite za Visoko šolo za dizajn smer vizualne komunikacije, letos pa je zaradi premalega števila prijav odpovedan. Zanima me, če kdo ve še za kakšen tečaj, ki bi te pripravil na sprejemne izpite? Ker vem da brez tečaja sprejemnih izpitov ne bom naredila tako kot bi si želela. In ja, vem da sem že malo pozna, sam do sedaj nisem vedela kaj bi se odločila.
Hvala za kakršnokoli pomoč :) :)
Uporabniški avatar
-pina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a -pina » 23. Jan. 2011 16:13

Tudi jaz hodim na tečaje za sprejemne izpite, le da so za sprejemce za arhitekturo. Začeli smo že konec oktobra, zato si res malo pozna, še posebej za začetne tečaje. Nekateri tečaji imajo svoj program ločen na dva semestra - prvega so pred kratkim končali, drugi pa se začne nekje marca, če se ne motim. Ponavadi je drugi semester mišljen kot nadaljevalni tečaj istega.

Pozanimaj se naokoli, ponekod se da zmenit s predavatelji, da jim plačaš individualne ure tečaja, saj si za kaj drugega res malo prepozna. Če ne bo šlo drugače, pa takoj v knjižnico pa začet študirat. Saj nekaj časa pa še vseeno imaš. :)

Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov