vpis na visoko poslovno šolo Lj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
manndika - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Pozdravljene,
trenutno sem študentka slovenščine, sedaj bi se pa rada vpisala na visoko poslovno na ekonomsko fakulteto. Zanima me, če je tu kdo ki že to študira, če bi mi lahko povedal par informacij, npr. kakšen je študij na splošno, je zahteven, kakšni so profesorji in kakšni so pogoji napredovanja v višji letnik...je veliko vaj, seminarskih nalog, koliko dela moraš vložit v en sam izpit in podobne zadeve...mogoče tudi spoznam kakšno bodočo sošolko sedaj so na filozofski katastofalne razmere, sem vztrajala...ampak enostavno ni šlo, preveč je krivic in nepravičnosti, da sploh ne govorim o sami organizaciji in prijaznosti zaposlenih
torej, prosim za vsakršno pomoč
lp
trenutno sem študentka slovenščine, sedaj bi se pa rada vpisala na visoko poslovno na ekonomsko fakulteto. Zanima me, če je tu kdo ki že to študira, če bi mi lahko povedal par informacij, npr. kakšen je študij na splošno, je zahteven, kakšni so profesorji in kakšni so pogoji napredovanja v višji letnik...je veliko vaj, seminarskih nalog, koliko dela moraš vložit v en sam izpit in podobne zadeve...mogoče tudi spoznam kakšno bodočo sošolko sedaj so na filozofski katastofalne razmere, sem vztrajala...ampak enostavno ni šlo, preveč je krivic in nepravičnosti, da sploh ne govorim o sami organizaciji in prijaznosti zaposlenih
torej, prosim za vsakršno pomoč
lp
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Jaz tudi razmišljam o prepisu tja v 3. roku, vendar še kolebam med VS in UNI. Bojim se, da je na uni preveč obsežen in zahteven predmetnik. Lahko kdo kaj več pove o tem? Sicer nimam nobenih osnov iz ekonomije (razen iz sš osnove ekonomije), ker nisem hodila na srednjo ekonomsko.
-
manndika - Sramežljivka
ja, sej...to tud mene skbi, ker sem bla na gimnaziji, zdej pa ekonomija pa statistika... js se v bistvu na UNI ne morm vpisat, ker sem že zdej na UNI, tako da grem sam na VŠ...samo upam, da bodo odnosi človeški in da se bo dalo kaj sporazumno zmenit
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
tudi mene zanimajo informacije o študiju ekonomije! Vpisala sem se na UNI... kako je, obsežno, zahtevno, težko, a se da nardit? je treba res vse sprot spremlat pa to da znaš ane? ker to nameravam, ker vem kako je če se zadni trenutk- vse v vodo pade:D
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Prav imaš. Visoke šole so v isti kategoriji kot univezitetne. Skupni vpisi (torej, če porabila 2 na UNI, nimaš na visoki nobenega več).
Druga kategorija so pa višje šole
Druga kategorija so pa višje šole
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
manndika - Sramežljivka
ammm...v bistvu sem se vpisala zdej v drugem roku čisto brez problema, bom vidla če bo kaj prislo po posti...kolkr sm se pozanimala, se mi zdi da se to da...ker ponavljala sem samo enkrat, prepisala se pa se tud nisem...jao, zdej pa še to al kaj??? ne vem, bomo vidli če mi bojo kaj poslali...hvala za inf.
-
*mala* - Cosmopsiho
Žal te moram razočarat
Ko si se prvič vpisala v 1. letnik si porabila 1. vpis, ko si ponavljala, pa tudi 2. (ker je vseeno, al se prepišeš, al pa ponavljaš; razen če si pavzirala in takrat nisi imela statusa?). Žal ti je zmanjkalo vpisov in mislim da ti bodo to tudi sporočili
Ko si se prvič vpisala v 1. letnik si porabila 1. vpis, ko si ponavljala, pa tudi 2. (ker je vseeno, al se prepišeš, al pa ponavljaš; razen če si pavzirala in takrat nisi imela statusa?). Žal ti je zmanjkalo vpisov in mislim da ti bodo to tudi sporočili
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
manndika - Sramežljivka
[quote="*mala*"]Žal te moram razočarat
Ko si se prvič vpisala v 1. letnik si porabila 1. vpis, ko si ponavljala, pa tudi 2. (ker je vseeno, al se prepišeš, al pa ponavljaš; razen če si pavzirala in takrat nisi imela statusa?). Žal ti je zmanjkalo vpisov in mislim da ti bodo to tudi sporočili [/quote]
si mela prav, veš...zdej me pa sam zanima, če znaš odgovorit na tole a se lahko js zdej na 3. rok vpišem na višjo, da imam vsaj status, na slovenščini pa pavziram in delam izpite, te ki so/mi bojo ostali al se morm kljub temu tu izpisat? Prosim, če lahko kdo pove, ko ima s tem ze izkusnje
Ko si se prvič vpisala v 1. letnik si porabila 1. vpis, ko si ponavljala, pa tudi 2. (ker je vseeno, al se prepišeš, al pa ponavljaš; razen če si pavzirala in takrat nisi imela statusa?). Žal ti je zmanjkalo vpisov in mislim da ti bodo to tudi sporočili [/quote]
si mela prav, veš...zdej me pa sam zanima, če znaš odgovorit na tole a se lahko js zdej na 3. rok vpišem na višjo, da imam vsaj status, na slovenščini pa pavziram in delam izpite, te ki so/mi bojo ostali al se morm kljub temu tu izpisat? Prosim, če lahko kdo pove, ko ima s tem ze izkusnje
-
*mala* - Cosmopsiho
8. septembra se začnejo vpisi na višje šole (2. rok). Zelo hitro zmanjka mest, tako da moraš pohitet (prijave preko spleta ta dan ob 16ih). Seznam vseh: KLIK. Vpis je pa TUKAJ
Preprosto se ne vpiši v naslednji letnik na slovenščini in to je to. Glede opravljana izpitov pa vprašaj na faksu (nekje dovolijo obiskovanje predavanj, nekje ne; nekje plačljivi izpiti, nekje ne), ne bi smel bit pa problem
Preprosto se ne vpiši v naslednji letnik na slovenščini in to je to. Glede opravljana izpitov pa vprašaj na faksu (nekje dovolijo obiskovanje predavanj, nekje ne; nekje plačljivi izpiti, nekje ne), ne bi smel bit pa problem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov