Študij: ALUO
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
dark.angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
ja to tudi mene zanima!! no predvsem me zanima glede risanja figure ali jo na preizkusi rišeš po živem modelu ali z glave. Ker sem bila na preizkusi na dizajnu in tam smo mogli narisat z glave oz. brez modela.. lepo prosim za odgovor, rada bi namreč se prijavila na kakšen tečaj sam nisem obiskovala oblikovne šole da bi se naučila risati figure in vem da brez tega ne bom sprejeta. Tko da prosim za kakšen odgovor pa tut če imate kakšen predlog na kateri tečaj naj se upišem?
A je kakšen kjer se da plačat po obrokih?
A je kakšen kjer se da plačat po obrokih?
-
Kath* napisal/-a:Zdravo:) A mogoč kdo študira na alu, na oblikovanu..al pa če je kdo delu sprejemce..kakšni so pogoji ob vpisu? Rabiš kakšne slike al pa kej? Pa kakšni so sprejemci? Hvala!
no pa da usaj tebi odgovorim kolikor vem=) prinest morš mapo z izdelki, ki je pogoj za opravljanje preizkusou. Kaj more bit not u mapi pa ti piše za usako smer posebi v razpisu.
-
nevem:D ampak kot kaže ni nobenga k bi znau kej povedat
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
jst sm bla iz oblikoune in kokr so nm govoril..morjo bit figure čez ceu format, bolj so na veliko narisane bolj so jim ušeč ...
-
krixie - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2010
- Kraj: Novo mesto
Lepo pozdrav, malo obujam temo.
Torej, letos se bom vpisala na ALUO na grafično oblikovanje. Dela v mapi morajo biti 50x70. In me zanima, če ma tle že kak izkušnje kje tak papir dobit? In sicer format B2 je 50x70,7 sicer. Vendar mi je škoda it rezat papir pa potem stran vržt, bi rada maksimalno vse porabila.
Sicer nisem se sla po knjigarnah kaj mi bodo kej povedal, nameravam tale teden. In pa kje bi dobila čim cenejši papir?
Torej, letos se bom vpisala na ALUO na grafično oblikovanje. Dela v mapi morajo biti 50x70. In me zanima, če ma tle že kak izkušnje kje tak papir dobit? In sicer format B2 je 50x70,7 sicer. Vendar mi je škoda it rezat papir pa potem stran vržt, bi rada maksimalno vse porabila.
Sicer nisem se sla po knjigarnah kaj mi bodo kej povedal, nameravam tale teden. In pa kje bi dobila čim cenejši papir?
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov