Odprtje gostinskega lokala
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Izkušnje bivšega šefa: če nimaš top lokacije in reees res dobrih živcev, pol ne. Kej več ne znam povedat. Je pa bivši šef lih zato, ker se ni splačalo.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Kje ob kakšni srednji šoli bi še laufal (sam je ful nabit), drugače pa ne pomoje....
Sej veš, kdor oddaja lokal, ga oddaja zato, ker je prejšnji najemnik ugotovil, da ni ekonomske računice... jst ne bi šla v to.
Sej veš, kdor oddaja lokal, ga oddaja zato, ker je prejšnji najemnik ugotovil, da ni ekonomske računice... jst ne bi šla v to.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz sem se pogovarjala z lastnikom enga kafiča, pravi da edino nekak prideš čez, če je lokal tvoj ne da ga imaš v najemu in plačuješ še najemnino. Vzame ti tud ful časa sploh, če je odprt tudi med vikendi. Njegov recimo je odprt ob vikendih več ali manj samo čez dan pa se velikokrat zgodi, da sam dela ob nedeljah, ker ne dobi osebja al pa so nezanesljivi itd.
Po mojem moraš bit človek za to in živet s tem biznisom, ker verjamem da če hočeš res furat vse super se mu lohk posvečaš 20 ur na dan in nikol čisto ne odklopiš.
Po mojem moraš bit človek za to in živet s tem biznisom, ker verjamem da če hočeš res furat vse super se mu lohk posvečaš 20 ur na dan in nikol čisto ne odklopiš.
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov