Matura kot 21 letnik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
http://www.ric.si/
Tukaj boš našel večinoma vse informacije v zvezi z maturo
Tukaj boš našel večinoma vse informacije v zvezi z maturo
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Evo, informacije iz prve roke. Steje se ti samo matura in (v nekaterih primerih) maturitetni predmet.
Ce naj bi (govorim na pamet) 70% tock izhajalo iz uspeha pri maturi, 20% iz uspeha v tretjem in cetrtem letniku, 10% pa recimo iz slovenskega jezika, ti stejejo 90% maturo in 10% slovenskega jezika.
O kaksnem povprecju govoris, pa tudi jaz nimam pojma.
Ce naj bi (govorim na pamet) 70% tock izhajalo iz uspeha pri maturi, 20% iz uspeha v tretjem in cetrtem letniku, 10% pa recimo iz slovenskega jezika, ti stejejo 90% maturo in 10% slovenskega jezika.
O kaksnem povprecju govoris, pa tudi jaz nimam pojma.
-
powerpuff - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: lj
Po mojem povprečje, koliko jih je letos kaj naredilo maturo in kakšna je bila povprečna ocena tistih, ki so hodili na maturitetni tečaje.
Ne vem, če se da ugotovit, kakšno je bilo povprečje tistih, ki so brez letnikov šli na maturo... Pokliči na CD univerzum ali kaj podobnega, tam imajo verjetno rezultate svojih.
Ne vem, če se da ugotovit, kakšno je bilo povprečje tistih, ki so brez letnikov šli na maturo... Pokliči na CD univerzum ali kaj podobnega, tam imajo verjetno rezultate svojih.
-
dark.angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
čaw
mene pa zanima do kdaj je bil rok za prijavo na drugi rok mature? ali se mogoče še da prijaviti? Spomladi sem se upisala za 5predmet sampo ga nisem šla potem delat..zanima me če se še lahko prijavim da ga delam na jesensko maturo?
mene pa zanima do kdaj je bil rok za prijavo na drugi rok mature? ali se mogoče še da prijaviti? Spomladi sem se upisala za 5predmet sampo ga nisem šla potem delat..zanima me če se še lahko prijavim da ga delam na jesensko maturo?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
RIC-ov maturitetni koledar.
Citiram:
Če nimaš upravičljiv razlog, si že zamudila
Citiram:
Jesenski rok splošne mature 2010
15. julij 2010 (Če)
Zadnji rok za prijavo kandidatov k splošni maturi in k izpitu iz maturitetnega predmeta v jesenskem izpitnem roku na šoli
15. avgust 2010 (Ne)
Zadnji rok za poznejšo prijavo iz upravičenih razlogov
Če nimaš upravičljiv razlog, si že zamudila
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
sej si že odgovorila na uprašanje..če še katero zanima je bil rok 15. julija
-
kaj pa bi spadalo pod upravičljiv razlog? še posebej za skoraj mesec zamude?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A???
Raje citiram odgovor, ker nekateri še na spletni strani nebi našli Pa kogar je zanimalo je verjetno že prej vedel vsaj en mesec (ker je verjetno se prijavil na ta rok, drugače ne vem zakaj bi koga zanimalo).
Raje citiram odgovor, ker nekateri še na spletni strani nebi našli Pa kogar je zanimalo je verjetno že prej vedel vsaj en mesec (ker je verjetno se prijavil na ta rok, drugače ne vem zakaj bi koga zanimalo).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
našla sem na strani odgovor ravno potem ko sem napisala uprašanje. Pač nisem imela namena na jesenski rok, sedaj pa razmišljam da ne bi bilo slabo. žal prepozno. Mogoče je pač kdo v podobni situaciji se zgodi.
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov