Poklic: Blagajničarka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sem bila..Plusi: prijetna glavna šefica, plačajo res vedno in nikoli ni blo težav s plačilom(enkrat so ponesreči manj, sem povedala in so isti dan nakazali..), zeloo prilagodljiv urnik za študente..
Minusi: nekatere ogabne "podšefice" in njihov odnos do zaposlenih( na žalost imaš z njimi več stika, kakor z glavno), ko je preveč gužve je micna težava z wcji(ampak to je tud kr urejen..)
Mislm pa da so se nekatere stvari precej spremenile v zadnjem letu. Meni je bilo fino delat tam no, še posebej zato, ker so bli prilagodljivi glede urnika in to precej.
Minusi: nekatere ogabne "podšefice" in njihov odnos do zaposlenih( na žalost imaš z njimi več stika, kakor z glavno), ko je preveč gužve je micna težava z wcji(ampak to je tud kr urejen..)
Mislm pa da so se nekatere stvari precej spremenile v zadnjem letu. Meni je bilo fino delat tam no, še posebej zato, ker so bli prilagodljivi glede urnika in to precej.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hja, če ne paziš (al pa paziš pa se pač zgodi) in vrneš premalo, preveč.. se skozi mesec dela zapisnik, kolko si v plusu, minusu.. Torej, koliko denarja premalo si sprejela ali preveč.. Glede plusa ne komplicirajo tok, glede minusa pa se pač vsak mesec obesi list, kjer za vse delavce piše, kok so bli v minusu..Vem, da so tam do 10-20eur max. tolerirali, da niso nič trgali od plače(ker to je tvoja napaka), drugače pa ja, ti trgajo.. Vsak dan po zaključenem delavniku pa prešteješ blagajno in ti povejo, koliko si v plusu, minusu..in lahko tud sama spremljaš to.. Ni bav bav, samo previdna moraš bit z denarjem.
It was forever..but it didnt last long..
- petrca_ena
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2011
Pozdravljeni!
Zanima me če mi katera lahko iz prve roke pove koliko je plačano na uro delo zlaganje na police v trgovinah kot so Leclerc, Spar, Hofer, Lidl...
Zanima me če mi katera lahko iz prve roke pove koliko je plačano na uro delo zlaganje na police v trgovinah kot so Leclerc, Spar, Hofer, Lidl...
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov