Poklic: Blagajničarka

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*metika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *metika* » 21. Maj. 2010 21:49

Hey

Mene pa zanima če je kera mogoče zaposlena kot blagajničarka v Leclercu v Ljubljani oz. poznas koga ki je?Kakšne so kej vaše izkušnje? :) :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Maj. 2010 22:01

Sem bila..Plusi: prijetna glavna šefica, plačajo res vedno in nikoli ni blo težav s plačilom(enkrat so ponesreči manj, sem povedala in so isti dan nakazali..), zeloo prilagodljiv urnik za študente..
Minusi: nekatere ogabne "podšefice" in njihov odnos do zaposlenih( na žalost imaš z njimi več stika, kakor z glavno), ko je preveč gužve je micna težava z wcji(ampak to je tud kr urejen..)

Mislm pa da so se nekatere stvari precej spremenile v zadnjem letu. Meni je bilo fino delat tam no, še posebej zato, ker so bli prilagodljivi glede urnika in to precej.
It was forever..but it didnt last long..
*metika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *metika* » 22. Maj. 2010 16:29

Ja to da komplicirajo za it na wc sm slišala...kako je pa kej glede tega da ti kr od nekje pride minus v blagajni?k sm slišala da jim je na konc kr kšn evro mankou in da so jim pol trgali od plače...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 22. Maj. 2010 17:35

Hja, če ne paziš (al pa paziš pa se pač zgodi) in vrneš premalo, preveč.. se skozi mesec dela zapisnik, kolko si v plusu, minusu.. Torej, koliko denarja premalo si sprejela ali preveč.. Glede plusa ne komplicirajo tok, glede minusa pa se pač vsak mesec obesi list, kjer za vse delavce piše, kok so bli v minusu..Vem, da so tam do 10-20eur max. tolerirali, da niso nič trgali od plače(ker to je tvoja napaka), drugače pa ja, ti trgajo.. Vsak dan po zaključenem delavniku pa prešteješ blagajno in ti povejo, koliko si v plusu, minusu..in lahko tud sama spremljaš to.. Ni bav bav, samo previdna moraš bit z denarjem.
It was forever..but it didnt last long..
Nole
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nole » 29. Jul. 2011 10:45

V ponedeljek imam razgovor za delo v Leclerku. Malo me zanima, če kdo ve kako poteka? :)
petrca_ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a petrca_ena » 05. Sep. 2011 15:20

Pozdravljeni!

Zanima me če mi katera lahko iz prve roke pove koliko je plačano na uro delo zlaganje na police v trgovinah kot so Leclerc, Spar, Hofer, Lidl...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov