limit na študentskem računu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lauren
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
Imam odprt študentski račun pri Abanki (Akeš). Na tej banki ne moreš dobiti mesečnega limita (da pač prekoračiš stanje), razen če imaš vsaj tri mesece nek dohodek. Ali moraš še kakšen drug pogoj izpolnjevati, da ti limit odobrijo? Saj bom šla tudi na banko vprašati, vendar sem večinoma v Lj, limit pa si moraš urediti na banki v svojem kraju...ne bi rada prišla tja, pa bi bli še ne vem kakšni pogoji. Zato raje vprašam še vas
Hvala za odgovore!

Hvala za odgovore!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ http://www.abanka.si/sys/cmspage.aspx?MapaId=308
Rabiš še poroka.
Sicer pa, zakaj pa enostavno ne pokličeš in vprašaš?
Rabiš še poroka.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 06. Dec. 2009 17:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- lauren
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
purple_rain napisal/-a:^^http://www.abanka.si/sys/cmspage.aspx?MapaId=308
Rabiš še poroka.
Ker je ravno nedelja in banka ne dela, jaz pa nimam kaj za delati in sem pač vas vprašala

-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
men so na celjski banki avtomatsko skupaj z racunom (studentskim) odobrili se limit, pa sem samo pac obkrozila namen racuna, za stipendijo. brez kaksnih dokazil. na SKB tudi majo tako, mislim da sem se lahko odlocila ce ga zelim ali ne. na banki IN ga ni zraven racuna.
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
purple_rain - Cosmopsiho
In pol se čudimo zakaj taka globala gospodarska kriza...evva napisal/-a:poroka? o kera bedna banka, men so in na skb in na ljubljanski banki odobril limit brez poroka...
(vem, da ti(oz. mi "mali ljudje") osebno verjetno res ne morš neke pretirane škode narest banki, ampak podjetja pa so..)
Pa še: Abanka Vipa izbrana za slovensko banko leta
pustmo ob strani, da je taista revija pred leti imenovala Bajuka za naj finančnega ministra

-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
tud jaz imam študentski račun pri nlb-ju in so mi brez problema odobrili povečanje limita na 200€, pa čeprav nisem imela rednih prilivov. kolikor jaz vem, rabiš poroka v primeru da vzameš kredit, ne pa za povečanje limita.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Če se prav spominjam, ima abanka eno kartico tako za študente kot za dijake, medtem ko ima nlb posebej študentsko kartico. Mogoče je kaka fora s tem (da ker so pač tudi dijaki zraven, da se raje zavarujejo s porokom).
Every rose has its thorn
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
purple_rain napisal/-a:In pol se čudimo zakaj taka globala gospodarska kriza...evva napisal/-a:poroka? o kera bedna banka, men so in na skb in na ljubljanski banki odobril limit brez poroka...
(vem, da ti(oz. mi "mali ljudje") osebno verjetno res ne morš neke pretirane škode narest banki, ampak podjetja pa so..)
Pa še: Abanka Vipa izbrana za slovensko banko leta
pustmo ob strani, da je taista revija pred leti imenovala Bajuka za naj finančnega ministra
ja ta punca, ki sprašuje za limit, verjetno ni podjetnica a ne, mislm...

- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Pri nlb-ju so dve kartici ja, ena za dijake in ena za študente. In ko ti pač postaneš študent, jim posreduješ potrdilo, ti oni dajo to študentsko kartico in maš 200€ limita gor, če hočeš pa več potrebuješ pa poroka. Za abanko pa najbolj da se pozanimaš, sam mislim (nisem pa 100%), da naj bi delovali podobno, in bi študentje brez porokov imeli tudi limit. Najbolj je, da se na banki pozanimaš.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^mhm. jaz mam tudi nlb in mam 200€ limita.
študentsko kartico lahko dobiš pa sicer že v tretjem letniku srednje šole(vsaj takrat sem jo jaz dobila).
sem pa slišala tudi, da v tretjem letniku faksa dobiš povečan limit na 400€ (po moje moraš samo predložiti potrdilo o vpisu).
študentsko kartico lahko dobiš pa sicer že v tretjem letniku srednje šole(vsaj takrat sem jo jaz dobila).
sem pa slišala tudi, da v tretjem letniku faksa dobiš povečan limit na 400€ (po moje moraš samo predložiti potrdilo o vpisu).
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
purple_rain - Cosmopsiho
Čez 10/15/20 let pa vse zakreditirane in objokane..evva napisal/-a:da who cares, če je bla abanka izbrana za slovensko banko leta, če ne daje limitov, je bedna
(ostalo ni za evvo, da se nau spet kej usajala)
Ne vem, no, iskreno, kaj pa študent rabi limit/kredit?
Osebno se raj zmenim (če že rabim) z Mami&Oči Banko za posojilo in da jima v delih, po zmožnostih, vračam.
(ja ja, nimajo vsi teh možnosti, ladida, sam povem).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov