Izplačilo stroškov v službi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
To vprašanje je namenjeno tistim, ki ste že zaposleni.
Prosim napišite kako daleč se vozite v službo in kako oz. koliko vam povrnejo stroške za prevoz na delo. Poleg tega me zanima koliko dnevno dobite nadomestila za prehrano, oz. ali imate organizirano prehrano.
Prosim napišite kako daleč se vozite v službo in kako oz. koliko vam povrnejo stroške za prevoz na delo. Poleg tega me zanima koliko dnevno dobite nadomestila za prehrano, oz. ali imate organizirano prehrano.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Moj fant dobi 25€ za prevoz, kolikor znaša mesečna karta za mestni avtobus in 6€/dan za malico. Ja vem, malco ma ful dobro plačano. Prevoz pa za en qrac.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
positive vibration napisal/-a:Moj fant dobi 25€ za prevoz, kolikor znaša mesečna karta za mestni avtobus in 6€/dan za malico. Ja vem, malco ma ful dobro plačano. Prevoz pa za en qrac.
Malico ima res dobro. Prevoz pa pomoje tudi, če dobi toliko kot je karta, a ni to nekak logično. Več pomoje ne dajo.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Saj to je res. Ampak mora prevozit celi Maribor iz enga konca na drugega, kar znese mislim da 13km v eno smer. Ful bolš bi blo, če bi dobo po km plačano. Pa kaj češ...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Za prevoz dobim 85% cene avtobusne vozovnice za mojo relacijo, kar znese 7,84 € na dan, na mesec nanese cca. 160€ na mesec, odviso od delovnih dni. Aja, vozim se pa 25 km daleč.
Za malco je pa tko, da dobimo 5,07 € na dan, vendar imamo tud zagotovljeno kosilo v lastni menzi, ki stane cca. 3€, tako da dobimo razliko do polnega regresa za malico še povrnjeno, pri zadnji plači je blo recimo tega še cca. 50 €, poleg tega sem jedla toplo kosilo vsak dan
Pomoje je glede teh povračil pri nas odlično poskrbljeno.
Za malco je pa tko, da dobimo 5,07 € na dan, vendar imamo tud zagotovljeno kosilo v lastni menzi, ki stane cca. 3€, tako da dobimo razliko do polnega regresa za malico še povrnjeno, pri zadnji plači je blo recimo tega še cca. 50 €, poleg tega sem jedla toplo kosilo vsak dan
Pomoje je glede teh povračil pri nas odlično poskrbljeno.
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
positive vibration napisal/-a:Saj to je res. Ampak mora prevozit celi Maribor iz enga konca na drugega, kar znese mislim da 13km v eno smer. Ful bolš bi blo, če bi dobo po km plačano. Pa kaj češ...
Aja, vendar, če je možnost javnega prevoza mu toliko pripada kot je javni prevoz. Vsaj mislim tako.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
js sm bla tri leta nazaj, ko sem se sredi leta odločila, da se prepišem iz pravne fakultete na fdv, 7 mesecev zaposlena, dobila sem 25 eur za prevoz in 70 eur za malico, to je blo pa ene 3 leta nazaj, če se prav spomnim, samo mislim, da zdaj manj dajo
- orhideja1
- Kofetarica
evva napisal/-a:js sm bla tri leta nazaj, ko sem se sredi leta odločila, da se prepišem iz pravne fakultete na fdv, 7 mesecev zaposlena, dobila sem 25 eur za prevoz in 70 eur za malico, to je blo pa ene 3 leta nazaj, če se prav spomnim, samo mislim, da zdaj manj dajo
25 eur za prevoz nič ne pove, ker ne vem kako daleč si imela do službe. To je lahko malo ali veliko.
Jaz dobim za prevoz 0,18 eur na kilometer.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Fant dobi približno 200€/mesec za hrano in nekak isto za prevoz (okoli 60 km v eno smer). Prevoz mu zadošča ravno za bencin čez mesec, malica pa nikoli v službi.
orhideja1- precej dobiš za prevoz
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Očitno zajeb***. Sem se sedaj spomnila, da dobi okol 100€ dodatek za pridnost (in delovno dobo), torej je malica res le ene 100€ (vem le njegovo plačo z vsemi dodatki in osnovo, ter koliko za bencin dobi; ostalo malce pozabila )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
orhideja1 napisal/-a:evva napisal/-a:js sm bla tri leta nazaj, ko sem se sredi leta odločila, da se prepišem iz pravne fakultete na fdv, 7 mesecev zaposlena, dobila sem 25 eur za prevoz in 70 eur za malico, to je blo pa ene 3 leta nazaj, če se prav spomnim, samo mislim, da zdaj manj dajo
25 eur za prevoz nič ne pove, ker ne vem kako daleč si imela do službe. To je lahko malo ali veliko.
Jaz dobim za prevoz 0,18 eur na kilometer.
js sm mela do službe en kilometer, samo sem rekla, da se vozim z avtom tam ni blo nič na kilometer, ampak določen odstotek cene javnega mestnega prevoza.
- orhideja1
- Kofetarica
*mala* napisal/-a:Fant dobi približno 200€/mesec za hrano in nekak isto za prevoz (okoli 60 km v eno smer). Prevoz mu zadošča ravno za bencin čez mesec, malica pa nikoli v službi.
Imamo v pogodbi toliko kot je davčno priznano. Toliko je lahko.
Ni mi pa jasno kako lahko tvoj dobi toliko za prehrano.
A ni meja 6,12 eur/ dan?
Zadnjič spremenil orhideja1, dne 25. Nov. 2009 13:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- orhideja1
- Kofetarica
evva napisal/-a: js sm mela do službe en kilometer, samo sem rekla, da se vozim z avtom tam ni blo nič na kilometer, ampak določen odstotek cene javnega mestnega prevoza.
Sem mislila, da se prevoz do 3km sploh ne plačuje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov