Zaposlitev v Drogerie Marktu - DMu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
Lep pozdrav!
Zanima me kakšen je bil vaš začetek v dmovi trgovini. Kako ste začeli tam..kot študentsko delo in kako ste nadaljevali. Predvsem me zanima kako se obdržati v DMu in kakšne so možnosti in poti napredovanja. Kakšne so slabosti, na kaj moram biti previdna. Kakšno je najnižje plačilo?
Z uvajanjnem začnem drugi teden na tri ure...kaj me čaka. Želim ostati v tej firmi.
PROSIM za pomoč, vaše odgovore, izkušnje.
Hvala in srečno
Zanima me kakšen je bil vaš začetek v dmovi trgovini. Kako ste začeli tam..kot študentsko delo in kako ste nadaljevali. Predvsem me zanima kako se obdržati v DMu in kakšne so možnosti in poti napredovanja. Kakšne so slabosti, na kaj moram biti previdna. Kakšno je najnižje plačilo?
Z uvajanjnem začnem drugi teden na tri ure...kaj me čaka. Želim ostati v tej firmi.
PROSIM za pomoč, vaše odgovore, izkušnje.
Hvala in srečno
Always look on the bright side of your life.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Eko mene, tud jst sm frišna pri njih Konc avgusta sem začela z uvajanjem in zdej po enem tednu mi že kr gre. Mi je ful všeč, ker s(m)o same mlade in prjazne. Zaenx je plačilo 3,5 pozneje pa 4€ (upam, da čimprej ) In to delo tud mene zmeraj bolj navdušuje. Ne vem no, res je lepo delat...že zaradi kozmetike same. Sam če gledam sodelovke ki so zaposlene, pa imajo tak čuden urnik. Ne vem kolk morjo to zaslužt, ker delajo samo po 6h na dan. Nism glih poštudirala kolk na teden majo delovnih ur...ker potem plača pride bl švoh.
Aja, pa všeč mi je ker skor vsak tretji dan dobimo kšne kozmetične proizvode, da jih lahko odnesemo domov. Zdej nazadnje sem dobila mascare od MaxFactor.
Aja, pa všeč mi je ker skor vsak tretji dan dobimo kšne kozmetične proizvode, da jih lahko odnesemo domov. Zdej nazadnje sem dobila mascare od MaxFactor.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
Ej ful fajn. Me veseli da si zadovoljna. Pa to se uvajaš za kasnejšo redno zaposlitev, ali delaš preko napotnice, pogodbeno? Kako je bilo pa z blagajno. LP
Always look on the bright side of your life.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Ojla obema!
Enx sm bla s prjatlco v DMju in je poznala tisto punco k je že tm delala pa sta se pogovarjale, da zdej bo pa kmal šola in da ne bo mogla več delat pa jst tko rečem: "ma jst bi tle delala, tko lepo mirno je pa še kozmetiko je" in pol me je vprašala če si želim tle delat, da itak bojo rabli, na študentski ne bodo dali oglasa ker prvo se vpraša njihove prjatlce k kr v vrsti čakajo...in je poklicala poslovodkinjo in mi je rekla nej pošljem prošnjo in sm jo res pol naslednji dan tja prnesla in kmalu zatem začela tud delat. Tko, da se mi je res fajn izšlo ker sem že več časa iskala kej podobnga. Delam pa prek študentskega servisa na napotnico. Ker pišem diplomo bom verjetno tukaj delala kakšno leto potem pa naprej na fax.
Aja, ker sem že prej delala na blagajni v trgovini sem se kmalu navadla delat tud na kasi. Ma ni panike. Sploh zato ker so vse punce tm prjazne in pripravljene pomagat in se tudi prilagajat kr se tiče urnika.
Enx sm bla s prjatlco v DMju in je poznala tisto punco k je že tm delala pa sta se pogovarjale, da zdej bo pa kmal šola in da ne bo mogla več delat pa jst tko rečem: "ma jst bi tle delala, tko lepo mirno je pa še kozmetiko je" in pol me je vprašala če si želim tle delat, da itak bojo rabli, na študentski ne bodo dali oglasa ker prvo se vpraša njihove prjatlce k kr v vrsti čakajo...in je poklicala poslovodkinjo in mi je rekla nej pošljem prošnjo in sm jo res pol naslednji dan tja prnesla in kmalu zatem začela tud delat. Tko, da se mi je res fajn izšlo ker sem že več časa iskala kej podobnga. Delam pa prek študentskega servisa na napotnico. Ker pišem diplomo bom verjetno tukaj delala kakšno leto potem pa naprej na fax.
Aja, ker sem že prej delala na blagajni v trgovini sem se kmalu navadla delat tud na kasi. Ma ni panike. Sploh zato ker so vse punce tm prjazne in pripravljene pomagat in se tudi prilagajat kr se tiče urnika.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov