študij z statusom "občana"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1 prispevek
• Stran 1 od 1
- voguebloom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2008
- Kraj: LJubljana
Mi lahko kjera svetuje oz. če je katera na istem kot jaz.
Oktobra začnem hoditi na predavanja, ker moram opraviti nekaj diferncialnih izpitov preden se vpišem na mag. študij (2. bolonjska stopnja).
Predavanja bodo redno, vsak dan.
Ker sem že diplomirala, bom teh par dif. izpitov opravljala kot občan, torej jih moram plačati po ceniku.
Zanima me, ali je možno poleg študija honorarno delati, ker denar potrebujem, vendar na fakulteti zagotavljajo da ob študiju ni mogoče delati, ker je preveč terenskih vaj.
Kako se znajti v tem primeru?
Še eno vprašanje:
Ko bom naredila vse diferencialne izpite, se vpišem na mag. študij.
Ali je mogoče delati ob magisteriju, ker na fakulteti trdijo enako, ker je študij reden in ni mogoče delati. (terenske vaje)
Od kje dobiti denar? je možno dobiti štipendiranje v času mag. študija?
Ful bi prosila vaše komentarje!!
thx
Oktobra začnem hoditi na predavanja, ker moram opraviti nekaj diferncialnih izpitov preden se vpišem na mag. študij (2. bolonjska stopnja).
Predavanja bodo redno, vsak dan.
Ker sem že diplomirala, bom teh par dif. izpitov opravljala kot občan, torej jih moram plačati po ceniku.
Zanima me, ali je možno poleg študija honorarno delati, ker denar potrebujem, vendar na fakulteti zagotavljajo da ob študiju ni mogoče delati, ker je preveč terenskih vaj.
Kako se znajti v tem primeru?
Še eno vprašanje:
Ko bom naredila vse diferencialne izpite, se vpišem na mag. študij.
Ali je mogoče delati ob magisteriju, ker na fakulteti trdijo enako, ker je študij reden in ni mogoče delati. (terenske vaje)
Od kje dobiti denar? je možno dobiti štipendiranje v času mag. študija?
Ful bi prosila vaše komentarje!!
thx
Prvi neprebran prispevek • 1 prispevek
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov