obupana!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
Zadnjič spremenil AtomicKitty, dne 14. Sep. 2009 14:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- AtomicKitty
- Komunikatorka
Zadnjič spremenil AtomicKitty, dne 14. Sep. 2009 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Marguerite - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Novo mesto
Mogoče preko vez ?... Tudi sama sem letos brez dela, tako da vem, da ni čisto nič pametnega za delat. Sploh v mojem kraju Zberi različna podjetja, pa jih pokliči, se osebno oglasi, četudi ni razpisa za prosta delovna mesta. Tako bi najbrž jaz naredila, če me ne bi starši financirali Diplomo pa le napiši, kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
- AtomicKitty
- Komunikatorka
Zadnjič spremenil AtomicKitty, dne 14. Sep. 2009 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
S tem da so objavljena na studenskem delu večinoma dela k je zasluzek odvisn od provizije in to kar navajas, sploh ni res..
Moje trenutno delo (studentsko delo na terenu) je plačano po postavki+ zetoni (ali potni stroski) ker pač moramo iz ene lokacije na drugo, je pa vse plačan, tud tisti čas ko se vozis..itd..Tako da ne mi o tem da ni del na studentu.
Je pa res da je blo čez poletje ful krize, zdj mas pa ful administrativnih del, sploh k se je naval na dela mau sprostiu zarad studijskih obveznosti in SŠ.
Tako da, poglej si ponudbo pa bos vidla da ni samo po proviziji itd. sj lahko tud ti predlagas če ti plačajo potne stroske itd..
Moje trenutno delo (studentsko delo na terenu) je plačano po postavki+ zetoni (ali potni stroski) ker pač moramo iz ene lokacije na drugo, je pa vse plačan, tud tisti čas ko se vozis..itd..Tako da ne mi o tem da ni del na studentu.
Je pa res da je blo čez poletje ful krize, zdj mas pa ful administrativnih del, sploh k se je naval na dela mau sprostiu zarad studijskih obveznosti in SŠ.
Tako da, poglej si ponudbo pa bos vidla da ni samo po proviziji itd. sj lahko tud ti predlagas če ti plačajo potne stroske itd..
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
lej dečva sicer ne vem kje zivis, ampak je bilo danes na štud. servisu 5 oglasov (v LJ) za administrativna dela - torej ekonomsko področje. te skrbi status? vpiši se nekam - pojdi na podiplomca. torej maš status in lahko delaš, obenem maš pa priloznost, da se kako drugo področje zakljucis. tako, da vsekakor niso samo ankete in prodaja od vrat do vrat. redno spremljaj oglase - torej od 7.30 dalje na vseh moznih stud. servisih. administracije, pomoc v trgovini, promocij itd. del je ogromno, išči!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
AtomicKitty napisal/-a:imela sem lepe službe sicer vse preko študentskega servisa....eno sem končala zato ker sem dobila v drugi boljpe pogoje, ta druga je bila kasneje deležna recesije, zato sem se znašla v tretji, kjer pa sem se zoperstavila svojemu šefu, saj je od mene želel nekaj več kot pa le biti moj delodajalec...
situacije ti ne zavidam in mi je žal zate, ampak obregnil se bom ob odebeljeni del...delaš zato, da nekaj daš, šele potem dobiš. delodajalec te zaposli ker te potrebuje, ne pa zato, ker ima preveč denarja. zato se mi zdi skrajno neresno, da eno službo pustiš na vrat na nos zaradi boljše druge službe...
kar se pa tiče pošiljanja prošenj pa preveri, če so tvoje prošnje in CV-ji kvalitetno narejeni...
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Jochie napisal/-a:delaš zato, da nekaj daš, šele potem dobiš. delodajalec te zaposli ker te potrebuje, ne pa zato, ker ima preveč denarja. zato se mi zdi skrajno neresno, da eno službo pustiš na vrat na nos zaradi boljše druge službe...
Tole je pa cisto zgreseno. Jaz prodam svoje znanje in cas najboljsemu ponudniku. Ce me potrebuje, me bo placal / mi nudil dovolj dobre pogoje, da bom ostala.
V kolikor dobim boljso ponudbo, grem. Ce delodajalec dobi boljso delavno silo prav tako gleda na svoj profit in ne delavca.
A nisi ekonomist, Jochie?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov