obupana!!

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 01. Sep. 2009 15:09

:)
Zadnjič spremenil AtomicKitty, dne 14. Sep. 2009 14:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 01. Sep. 2009 15:15

ta situacija je zlo odvisna od tvoje diplome, zato me cist informativno zanima - kaj si pa dostudirala?
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 01. Sep. 2009 15:22

:)
Zadnjič spremenil AtomicKitty, dne 14. Sep. 2009 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Marguerite
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Marguerite » 01. Sep. 2009 15:33

Mogoče preko vez ?... Tudi sama sem letos brez dela, tako da vem, da ni čisto nič pametnega za delat. Sploh v mojem kraju :? Zberi različna podjetja, pa jih pokliči, se osebno oglasi, četudi ni razpisa za prosta delovna mesta. Tako bi najbrž jaz naredila, če me ne bi starši financirali :embarrassed: Diplomo pa le napiši, kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri :D
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 01. Sep. 2009 15:35

O katerem faksu pa je govora tukaj?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 01. Sep. 2009 16:13

AtomicKitty napisal/-a:diplomo pišem....samo saj se bojim diplomirat ker potem pa še prek študenta ne bom mogla več delat....potem lahko grem samo še na zavod in pišem prošnje saj niti ne vem več kam ....

kateri faks?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 01. Sep. 2009 17:08

Ja še sedaj nismo zvedl na kateri faks hodiš AtomicKitty? :)
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 01. Sep. 2009 17:18

:lol:
Zadnjič spremenil AtomicKitty, dne 14. Sep. 2009 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 01. Sep. 2009 17:22

no ja, sej kaj pa lahko pričakuješ če si na takem faxu kjer je 7336782 ljudi?
v tem primeru ti samo še veze pridejo prou
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 01. Sep. 2009 17:26

S tem da so objavljena na studenskem delu večinoma dela k je zasluzek odvisn od provizije in to kar navajas, sploh ni res..

Moje trenutno delo (studentsko delo na terenu) je plačano po postavki+ zetoni (ali potni stroski) ker pač moramo iz ene lokacije na drugo, je pa vse plačan, tud tisti čas ko se vozis..itd..Tako da ne mi o tem da ni del na studentu.

Je pa res da je blo čez poletje ful krize, zdj mas pa ful administrativnih del, sploh k se je naval na dela mau sprostiu zarad studijskih obveznosti in SŠ.

Tako da, poglej si ponudbo pa bos vidla da ni samo po proviziji itd. sj lahko tud ti predlagas če ti plačajo potne stroske itd..
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 01. Sep. 2009 17:42

poznam dost ljudi iz EF kjer dobijo zaposlitev pred SŠ že v 2.letniku potem pa pač za redno dalje in jim ne gre slabo, sam znajdt se morš,kar tale dećva definitivno se.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 01. Sep. 2009 18:21

lej dečva sicer ne vem kje zivis, ampak je bilo danes na štud. servisu 5 oglasov (v LJ) za administrativna dela - torej ekonomsko področje. te skrbi status? vpiši se nekam - pojdi na podiplomca. torej maš status in lahko delaš, obenem maš pa priloznost, da se kako drugo področje zakljucis. tako, da vsekakor niso samo ankete in prodaja od vrat do vrat. redno spremljaj oglase - torej od 7.30 dalje na vseh moznih stud. servisih. administracije, pomoc v trgovini, promocij itd. del je ogromno, išči!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Sep. 2009 18:30

AtomicKitty napisal/-a:imela sem lepe službe sicer vse preko študentskega servisa....eno sem končala zato ker sem dobila v drugi boljpe pogoje, ta druga je bila kasneje deležna recesije, zato sem se znašla v tretji, kjer pa sem se zoperstavila svojemu šefu, saj je od mene želel nekaj več kot pa le biti moj delodajalec...

situacije ti ne zavidam in mi je žal zate, ampak obregnil se bom ob odebeljeni del...delaš zato, da nekaj daš, šele potem dobiš. delodajalec te zaposli ker te potrebuje, ne pa zato, ker ima preveč denarja. zato se mi zdi skrajno neresno, da eno službo pustiš na vrat na nos zaradi boljše druge službe...

kar se pa tiče pošiljanja prošenj pa preveri, če so tvoje prošnje in CV-ji kvalitetno narejeni...
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 01. Sep. 2009 18:41

Jochie napisal/-a:delaš zato, da nekaj daš, šele potem dobiš. delodajalec te zaposli ker te potrebuje, ne pa zato, ker ima preveč denarja. zato se mi zdi skrajno neresno, da eno službo pustiš na vrat na nos zaradi boljše druge službe...

:eek: Tole je pa cisto zgreseno. Jaz prodam svoje znanje in cas najboljsemu ponudniku. Ce me potrebuje, me bo placal / mi nudil dovolj dobre pogoje, da bom ostala.

V kolikor dobim boljso ponudbo, grem. Ce delodajalec dobi boljso delavno silo prav tako gleda na svoj profit in ne delavca.

A nisi ekonomist, Jochie? :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Sep. 2009 18:51

kepka, to je res, ampak ko se dokažeš, greš do delodajalca, mu poveš situacijo ter se začneš pogajati. to je profesionalen odnos...

ne pa da naslednji dan zgineš kot kafra, kar je pri študentskem delu povsem mogoče...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov