Fakulteta za strojništvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
sm00tka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
- Kraj: medvode
živjo!
po koncu gimnazije letos, sem se vpisala na to fakulteto. vsi zelo strašijo kako zelo težka je, in me je kar malo strah. me zanima, če je kakšna (bodoča) strojnica na forumu. ali pa če ima katera fanta, ki hodi na ta faks in bi ga malo povprašala... zanima me tudi kater izbirni predmet v prvem letniku je najbolj priporočjivo vzet. kemijo ali elektrotehniko?
no pa da vas slišim strojnice
po koncu gimnazije letos, sem se vpisala na to fakulteto. vsi zelo strašijo kako zelo težka je, in me je kar malo strah. me zanima, če je kakšna (bodoča) strojnica na forumu. ali pa če ima katera fanta, ki hodi na ta faks in bi ga malo povprašala... zanima me tudi kater izbirni predmet v prvem letniku je najbolj priporočjivo vzet. kemijo ali elektrotehniko?
no pa da vas slišim strojnice
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
Vsak faks se da narediti. Tudi strojništvo ni tak bav bav, kot govorijo nekateri. Seveda je pa predpogoj, da ti ležijo matematika, fizika, kemija iz gimnazije. Če ti to ne leži, potem je verjetno zelo težko. Pa problem je potem pri zaposlitvi, če nimaš vez. Ker vsak raje vzame moške, ker pač mislijo, da so bolj sposobni . Drugače pa zanimiv, razgiban faks ... Za izbirni predmet je pa tako. Odvisno kaj ti bolj leži. Meni je kemija vedno ležala, kar se je pa elektrike šlo, pa mi ni bilo zanimivo in mi je bila muka se jo učit
Pa veliko uspeha na faksu
Pa veliko uspeha na faksu
-
Isis - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2009
NOVO
Trenutno sem v 2. letniku (ena od naravoslovno-tehniških smeri), zaenkrat mi gre odlično. Problem je v tem, da me zanima čisto preveč stvari in me je prijelo, da bi se po diplomi vpisala na VSŠ Letalstvo in obenem delala še magisterij na svojem faksu, oziroma diferencialne izpite, če ne bom ostala na tem faksu, kjer sem zdaj. Ja, vem da gre za letalske izpite ogromno denarja in seznanjena sem s predmetnikom. Me pa zanima, kakšen je ta faks, kakšni so zdravniški pregledi,... Če kdo kaj ve, bi prosila za kakšne uporabne informacije.
Trenutno sem v 2. letniku (ena od naravoslovno-tehniških smeri), zaenkrat mi gre odlično. Problem je v tem, da me zanima čisto preveč stvari in me je prijelo, da bi se po diplomi vpisala na VSŠ Letalstvo in obenem delala še magisterij na svojem faksu, oziroma diferencialne izpite, če ne bom ostala na tem faksu, kjer sem zdaj. Ja, vem da gre za letalske izpite ogromno denarja in seznanjena sem s predmetnikom. Me pa zanima, kakšen je ta faks, kakšni so zdravniški pregledi,... Če kdo kaj ve, bi prosila za kakšne uporabne informacije.
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]