aranzerski tehnik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
- maite94!
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2009
- Kraj: javna hisa - ljubljana
caw--
no uglawnm jst sm u 9.razredu in zdej se nemorm odločit na kero SŠ nej grem.. Odločam se med trgovsko pa aranzersko. Moj uspeh je dober(3)ucasih mau bolši
Zdej nevem na kero solo nej grem zato, ker baje za aranzerje ni dela, če grem 3+2 pr trgovski mam slabše moznosti za zaposlitev. Zdej me pa zanima a res tok mau zaposlitev za ar.tehnika?
no uglawnm jst sm u 9.razredu in zdej se nemorm odločit na kero SŠ nej grem.. Odločam se med trgovsko pa aranzersko. Moj uspeh je dober(3)ucasih mau bolši
Zdej nevem na kero solo nej grem zato, ker baje za aranzerje ni dela, če grem 3+2 pr trgovski mam slabše moznosti za zaposlitev. Zdej me pa zanima a res tok mau zaposlitev za ar.tehnika?
FSM!!!!
-
bombica - Sramežljivka
- Kraj: maribor
Zdravo maite94!
Tudi jaz sem hodla v srednjo za aranžerskega tehnika. Klasičnih služb res skoraj ni, ker je večina podjetij,ki so včasih imela svoje aranžerske delavnice - le te ukinla. Lahko pa delaš kot samostojni aranžer, v kakšni cvetličarni ali odpreš podjetje s prodajo aranžerskega materiala,..
Jaz se ne bi še enkrat vpisala na to šolo. Če ne nameravaš naprej študirat res dobro premisli, če pa te zelo veseli poskusi ugotovit kje bi se lahko zaposlil. Jaz sem po tej šoli naredila prek. za prodajca, pol pa še za ekonomskega tehnika, nikoli pa nisem delala kot AT.
Upam, da ti je blo kaj v pomoč, pa vso srečo pri izbiri šole!
Tudi jaz sem hodla v srednjo za aranžerskega tehnika. Klasičnih služb res skoraj ni, ker je večina podjetij,ki so včasih imela svoje aranžerske delavnice - le te ukinla. Lahko pa delaš kot samostojni aranžer, v kakšni cvetličarni ali odpreš podjetje s prodajo aranžerskega materiala,..
Jaz se ne bi še enkrat vpisala na to šolo. Če ne nameravaš naprej študirat res dobro premisli, če pa te zelo veseli poskusi ugotovit kje bi se lahko zaposlil. Jaz sem po tej šoli naredila prek. za prodajca, pol pa še za ekonomskega tehnika, nikoli pa nisem delala kot AT.
Upam, da ti je blo kaj v pomoč, pa vso srečo pri izbiri šole!
-
bombica - Sramežljivka
- Kraj: maribor
Če greš študirat je seveda odvisno kateri študij izbereš. Študija povezanega s samim aranžerstvom seveda ni, ker pa predvidevam, da si bolj umetnostno nadarjen/a lahko izbereš kakšno umetnost, oblikovanje, arhitekturo, kiparstvo, um. zgodovino,.... ali pa seveda karkoli drugega, pazit moraš edino iz katerih izbirnih predmetov boš delal/a maturo
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov