Kako naj najdem bivšo sodelavko?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Zakaj pa ne pokličeš kar v tisto firmo, kjer sta prej delali, morda bi ti tam znal kdo pomagat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
po google-lej jo, vpiši v imenik, mogoče ma facebook,.... mogoče tut na ta način najdeš kako info.
sicer se mi zdi, da klic v firmo dobra ideja.
sicer se mi zdi, da klic v firmo dobra ideja.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ma to ni sodelavka, to je bivša od njenega tipa, pa zato jo išče, ki jo zanima če zgleda boljše kot ona.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
asnavas napisal/-a:Haj, bila je moja sodelavka v Mengšu, Nadja Labignajn, potem sva se
oddaljili ena od druge, pa bi jo spet rada našla. Jo kdo pozna, kam se je izgubla, pomagajte mi jo najdti, hvala!
sam v google jo dej in direkt dobiš njen naslov, letnico rojstva ipd. in ni labignajn, ampak labignan.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
delusional napisal/-a:ma to ni sodelavka, to je bivša od njenega tipa, pa zato jo išče, ki jo zanima če zgleda boljše kot ona.
Če ti to tako delaš še ni nujno da tudi ostale . Mislim kaka bedarija ej. Tudi v oni temu, kaj se je zaklenila zaradi tebe si napisala enako. Kar nekaj...
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
delusional napisal/-a:ma to ni sodelavka, to je bivša od njenega tipa, pa zato jo išče, ki jo zanima če zgleda boljše kot ona.
lol. ti pa res nimaš drugega dela. za zjokat.
drugače pa..
poglej na facebook, netlog, imenik u google, pokliči v firmo - tako kot so moje predhodnice predlagale. saj kakšne druge možnosti za iskat osebo, al kaj
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov