sunny studio
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
plače zakaj pa?
verjetno je čistlkina plača precej različna od tiste v računovodstvu
drgač pa mislm, da napslošno ni slabo.sem mela sodelavko, ki je #fušala" in poučevala aerobiko, pa mislm, da je mela cerka 10 € za študentsko delo, na uro (če je to res).
verjetno je čistlkina plača precej različna od tiste v računovodstvu

drgač pa mislm, da napslošno ni slabo.sem mela sodelavko, ki je #fušala" in poučevala aerobiko, pa mislm, da je mela cerka 10 € za študentsko delo, na uro (če je to res).
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Mislim, da je naša ice queen imela v mislih bolj recepcijo kjer bi sprejemala goste...kajti pošteno dvomim, da ima opravljen izpit za poučevanje aerobike. Kajti v tem primeru bi bila poučena kolikšne so tarife za trenerja ali voditelja aerobike.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Upsss....nisem bil pozoren na zadnji prispevek od ice queen...ampak sem prebral samo prispevek od Purple.
No da ne bom offtopic.
Najbolje da pokličeš na kakšen študentski servis ali pa v sončni studio in povprašaš.
Samo pomoje variira glede na to iz kje si, kajti tudi urne postavke po krajih so različne, pa čeprav gre za isto delo.
Po moje se kje v Ljubljani za tako delo dobi okoli 4-5€/h...izven Ljubljane pa okoli 3-4€/h...(seveda je to moje osebno mnenje in ni zgrajeno na nekih dejstvih na katera bi se lahko oprl)

No da ne bom offtopic.
Najbolje da pokličeš na kakšen študentski servis ali pa v sončni studio in povprašaš.
Samo pomoje variira glede na to iz kje si, kajti tudi urne postavke po krajih so različne, pa čeprav gre za isto delo.
Po moje se kje v Ljubljani za tako delo dobi okoli 4-5€/h...izven Ljubljane pa okoli 3-4€/h...(seveda je to moje osebno mnenje in ni zgrajeno na nekih dejstvih na katera bi se lahko oprl)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ryu10kyu napisal/-a:Mislim, da je naša ice queen imela v mislih bolj recepcijo kjer bi sprejemala goste...kajti pošteno dvomim, da ima opravljen izpit za poučevanje aerobike. Kajti v tem primeru bi bila poučena kolikšne so tarife za trenerja ali voditelja aerobike.
moja kolegica tud ni imela nobenga izpita...je bla pač samouk, prej je ful na aerobike hodila, mela je domišljijo in jim je bla ok.
odvisno a ne, poskusit ni greh in se strinjam z drugim postom, čeprou bi jst useeno rajš mejl napisala, kot pa da jim težim osebno..
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
tečaj za fitnes vaditelja narest pa akcija
plača zna bit kr fina, usaj kukr sm govorila za enim trenerjem...
drugače pa tele vaditeljice za aerobiko so kr lepo plačane, tm okol 10, 15€ na vadbo .. kje tut več.. samo je treba upoštevat da rabiš bit človek za to, pa tut cajt ti uzame, da se pripraviš na tisto uro, da jo dobro odvodiš in tako..

drugače pa tele vaditeljice za aerobiko so kr lepo plačane, tm okol 10, 15€ na vadbo .. kje tut več.. samo je treba upoštevat da rabiš bit človek za to, pa tut cajt ti uzame, da se pripraviš na tisto uro, da jo dobro odvodiš in tako..
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov