Zavarovalništvo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Antea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Antea » 19. Okt. 2008 16:13

Zanima me, če kdo dela na področju zavarovalništva (zav.agent, ...), približno kolikšna je plača za to delo?
Uporabniški avatar
ashanty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 9. 2007
Kraj: Šempeter

Neprebrana objavaNapisal/-a ashanty » 19. Okt. 2008 22:24

Jst sm neki časa nazaj začela, je full dobro slišat ko ti obljubljajo velike denarje, uspeh, potovanja,....in na začetku zveni full lahko. Ampak je potem fora v tem, da ne dobiš z lahkoto ljudi, ki bi jih zavaroval, ker so ljudje ki nočejo niti slišati za zavarovanje, zaradi slabih izkušenj, ali pa so ljudje, ki so že zavarovani...to je iz moje izkušnje...verjetno je razlika ali delaš v zavarovalnici, v pisarni in hodijo k tebi zavarovat avtomobile, hiše...ali delaš življenska in naložbena zavarovanja...ampak vseeno...meni ni bilo všeč... :?
Uporabniški avatar
Antea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Antea » 20. Okt. 2008 9:24

Ima kdo izkušnje v podjetju FinproC (Lj.-Stegne)?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Okt. 2008 9:42

če hočeš bit zavarovalni agent, morš bit ful dobr prodajalc in res morš met to sposobnost že v krvi.
jst sem sicer neki časa delala kot referentka na telefonu in sem se z ljudmi predhodno dogovarjala o terminih, kdaj lahko agent pride do njjih in jim zadevo predstavi, pa je blo ful težko.
namreč ljudje bežijo stran od takih stvari, nočejo tujega folka na njihovem domu, nočejo tudi slišat ne o kakšnih zavarovanjih, med drugim pa je večina takih, ki že imajo te zadeve pošlihtane.
plačilo je pa ponavad tko, da maš nekin osnove potem pa po procentih.se pravi če nisi uspešen in če ne prodaš nobenga zavarovanja ali pa zelo malo, maš plačo bolj mizerno.če si pa uspešen, lahko pa ful dobro zaslužiš.
nevem, jst svetujem da vseeno probaš, ker itak ne veš al bo šlo al ne, pa boš potem videla kaj in kako.
Jst sm recimo to delala dost uspešno, prek telefona, ko pa sem prodajala oglasni porstor na enem od slovenskih iskalnikov je blo pa precej težje.no pa takrat tud volje nism mela već za tako delo.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov