kariera v leku ali krki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- rosaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
- Kraj: LJUBLJANA
lep pozdrav, vprašala bi in hkrati prosila,če veste kakšne so plače v proizvodnji v leku in krki,če je plačilo malice,prevoza... namreč stric bi mi rad ponudil službo v leku v proizvodnji vendar sem sedaj v dvomih ali naj sprejmem ali ne ker sem slišala, da vzamejo delavce samo kratkoročno.
Prosim za vaše odgovore, hvala
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Tu pri nas se zdaj v Leku odpira en nov obrat in kar naenkrat vsi govorijo, da bi sli delat v Lek. Baje da so place ful dobre. Glede trajanje zaposlitve pa ti ne vem povedat. Ti kar vzami to delo. Ce bos dobra delavka, te bodo mogoce vzeli za dalj casa.
You want me to be something I can never ever be.
- rosaa
- Sramežljivka
rosaa napisal/-a:lep pozdrav, vprašala bi in hkrati prosila,če veste kakšne so plače v proizvodnji v leku in krki,če je plačilo malice,prevoza... namreč stric bi mi rad ponudil službo v leku v proizvodnji vendar sem sedaj v dvomih ali naj sprejmem ali ne ker sem slišala, da vzamejo delavce samo kratkoročno.
lep pozdrav še enkrat,vprašala ni tebe foxy-lady,če si ti v Leku zaposlena ter,če veš kakšne so plače v proizvodnji...?
Za odgovor se ti zelo iskreno zahvljujem, lep pozdrav
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
rosaa napisal/-a:lep pozdrav, vprašala bi in hkrati prosila,če veste kakšne so plače v proizvodnji v leku in krki,če je plačilo malice,prevoza... namreč stric bi mi rad ponudil službo v leku v proizvodnji vendar sem sedaj v dvomih ali naj sprejmem ali ne ker sem slišala, da vzamejo delavce samo kratkoročno.
za krko ti lahko povem da malica in prevoz sta plačana, koliko pa je plačano delo v proizvodnji, ti pa ne znam povedat. ti pa lahko povem to, da če iščeš delo v proizvodnji v krki, mislim da glede na to, da si iz lj, ga ne boš dobila. razen če imaš kemijsko ali pa farmacevtsko izobrazbo.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Zakaj pa ne moreš strica vprašat?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- rosaa
- Sramežljivka
stric je trenutno v ameriki in ga ne bo en mesec zato bi se rada prej pozanimala od drugih, ker povedal mi pa ni koliko je plačilo ker se nisva utegnila vredu pogovoriti saj se mu je mudilo drugače pa ga bom seveda vse povprašala. a to pol pomeni,če sem iz savinjskega konca,da bom težko dobila službo mislim glede potnih...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
rosaa napisal/-a:stric je trenutno v ameriki in ga ne bo en mesec zato bi se rada prej pozanimala od drugih, ker povedal mi pa ni koliko je plačilo ker se nisva utegnila vredu pogovoriti saj se mu je mudilo drugače pa ga bom seveda vse povprašala. a to pol pomeni,če sem iz savinjskega konca,da bom težko dobila službo mislim glede potnih...
če boš delovala takole polpismeno in kakšen CV s prošnjo oddala v takem slogu pisanja, te pomojem še za čistilko ne bodo vzeli.
drugače pa imam kolega ki dela v nekem laboratoriju v leku in ima ful dobro plačo.nevem mislim, da okoli 1500 evrov, če ne več.
Jo je pa dobil baje na tak stil, da je poseksal tapravo (glede na njega samega in njegova dejanja to ni nič neobičajnega).
Pomojem tud proizvodnja nima lih slabo plačano.Leka in krke se že od nekdaj drži dober sloves dobrih plač.Samo notr je težko pridt.
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
Ne vem če velja tudi za proizvodnjo vendar Lek "znižuje" stroške zaposlovanja, tako da boš verjetno "zaposlena" preko zaposlitvenih agencij (manpower, adecco...) Malica ti sigurno pripada, vožnja pa verjetno tudi če boš zaposlena, nam študentom pripada samo malica.
Kje pa boš/bi delala? V Ljubljani ali kje drugje?
Kje pa boš/bi delala? V Ljubljani ali kje drugje?
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
- galathea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Nočem biti nesramna, ampak v tvoji zgodbi je toliko če-jev, da kar hudo.
Kot prvo: zakaj ti stric ni odgovoril na par osnovnih vprašanj? Tisto z Ameriko zame ne zdrži (smo v času modrnih komunikacijskih tehnik e-mailov in takih reči). Se boš lahko s savinjskega konca vozila v Ljubljano?
In kako, da je na lepem tudi Krka v "špilu"? Lej, dobit službo ni tako preprosto, tudi če je v proizvodnji.Jaz bi se na tvojem mestu temeljito pogovorila s stricem in ugotovila, koliko je njegova ponudba "tehtna".
Kot prvo: zakaj ti stric ni odgovoril na par osnovnih vprašanj? Tisto z Ameriko zame ne zdrži (smo v času modrnih komunikacijskih tehnik e-mailov in takih reči). Se boš lahko s savinjskega konca vozila v Ljubljano?
In kako, da je na lepem tudi Krka v "špilu"? Lej, dobit službo ni tako preprosto, tudi če je v proizvodnji.Jaz bi se na tvojem mestu temeljito pogovorila s stricem in ugotovila, koliko je njegova ponudba "tehtna".
Zivljenje je lepo...
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Moj fant dela v Krki v proizvodnji. Dela v nekem obratu, kjer delajo sestavine za zdravila. Po izobrazbi je sicer gostinski tehnik. Plače ima nekje okoli 1.000€, plačane ima potne stroške, malico ima pri njih (in to toplo malico). Kar se pa tiče delovnega časa pa dela: 2x zjutraj, 2x popoldan, 3x ponoči in potem 2x prost dan. Pa spet od začetka: 2x zjutraj, 3x popoldan, 2x ponoči in 2x prost. In spet 3x zjutraj, 2x popoldan, 2x ponoči in 3x prost. To sem napisala za cel mesec. Vedno pride tako: tisto izmeno kot dela v petek, dela cel vikend. Drugače pa 2x dela isto. In potem pride v enem mesecu: 1 vikend nočna, 1 vikend popoldan, 1 vikend zjutraj in 1 vikend prost. Delajo pa od 6-14, 14-22 in 22-6. Ker je podjetje veliko, eni začnejo ob pol (recimo 5.30-13.30), drugi 45 (13.45 - 21.45) in tretji ob uri (22 - 6). Je pa z delom tam zelo zadovoljen, se nič ne pritožuje. Prej je delal 6 let v pekarni in si je prav želel delat v Krki. Tako je sedaj v službi tam, kjer si je vedno želel bit.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- Maped100
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 8. 2008
sem delal v Krki in je cool, ampak sem zarad drugih ambicij zapustil Krko. Plače so res dobre, malica in potni vsi pokriti, pa še regresi, božičnice, nagrade za uspešno delo, doseženo "normo"-uspešnost"
Je pa res, da v proizvodnjo, na pakirno linijo...NO WAY!
Je pa res, da v proizvodnjo, na pakirno linijo...NO WAY!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov