Sprejemni izpiti

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 16. Jun. 2008 17:01

zdravo...prijavila sem se na 3 umetniške fakultete s sprejemci. 1.visoka šola za dizajn, 2. likovna pedagogika lj, 3. likovna pedagogika mb...nakar prejsni teden dobim vabilo na sprejemce...kot prvo so zeloooo dragi (mb 22€, lj 37, za dizajn se nisem dobila)... kot drugo pa se mi zdi cudno, da so za fakulteto ki sem jo dala na 3 mesto razpisali termin 30.6. in 2.7. kar je pred sprejemci ki sem ju dala na 1 in drugo mesto...ko sem klicala ce je se kak termin sptembra so mi rekla da ne??? in zaj naj js placam en kup €...se je kateri se zgodilo to?
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 16. Jun. 2008 18:34

Hm...kaj ma veze to, na kero mesto si ti kej vpisala? Posamezna fakulteta pač razpiše sprejemce kadar jih, ne gledajo kdo je kam kej vpisal?
Kar se plačila tiče je pač tako, sprejemni so plačljivi, nimaš kaj. :?
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 16. Jun. 2008 19:18

Vsi sprejemci za prvi rok morjo verjetno bit opravljeni do 14 julija. Če želiš met sprejemca v septembru..to lahko samo na drugem roku.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 18. Jul. 2008 13:19

tut js sm šla na fax s sprejemci in mislm d je brez veze hodt na tok sprejemcu k si sam zmatrana po nepotrenm kajti take šole majo poudarek (80%) na tem ne na točkah od mature, uspehu v 3,4 letniku. tko da veretn boš, če si talentirana sprejeta že na prvo oz drugo željo - na trejo jih mau folka notr pride...k je ful navala, sprejmejo jih pa ke okol 30 na razred
Love yourself. Be fatal.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov