Tuji jeziki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Ojla punce.
Mene pa zanima, kateri tuji jeziki so vam všeč in kateri ne, katere znate govoriti in katere bi se radi naučili?
Meni je všeč francoščina, mogoče mi kdaj uspe iti na tečaj, ne maram pa nemščine, ker je tak "trd" jezik. Govorim pa angleško in italijansko, oboje zelo v redu.
Mene pa zanima, kateri tuji jeziki so vam všeč in kateri ne, katere znate govoriti in katere bi se radi naučili?
Meni je všeč francoščina, mogoče mi kdaj uspe iti na tečaj, ne maram pa nemščine, ker je tak "trd" jezik. Govorim pa angleško in italijansko, oboje zelo v redu.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
- ajdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2005
js pa govorim: anglesko in spansko zelo dobro, sledijo italjanscina nemscina in hrvascina ter ruscina.
use razen nemscine in hrvascine bi rada izpilila v nulo. ko koncam studij se bom po moje vrgla v to:)
use razen nemscine in hrvascine bi rada izpilila v nulo. ko koncam studij se bom po moje vrgla v to:)
Zadnjič spremenil ajdy, dne 30. Mar. 2005 16:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
darchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2004
- Kraj: EU :-)
Govorim angleško, nemško, hrvaško... razumem precej španščine, pa se je bom vrjetno po končanem fxu bolj lotila....sicer pa znam tudi nekaj grških izrazov (bila vodička) in malo švedščine (soseda pa nek ful začetni tečaj).
*I love sunshine*
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Nisem ravno zadovoljna s svojim znanjem tujih jezikov. Govorim angleško in nemško (ampak to bolj tako-tako, ker mi nemščina ni ravno všeč; torej toliko kolikor moram vedeti v šoli), razumem hrvaško in špansko(||MuCkAa, se strinjam ) pa znala bi tudi kaj povedati v teh dveh jezikih, pa tudi nekaj italijanskih besed razumem.
Rada bi se res dobro naučila špansko, italijansko, mogoče tudi rusko, vendar ne najdem časa. Morda kdaj pozneje...
Rada bi se res dobro naučila špansko, italijansko, mogoče tudi rusko, vendar ne najdem časa. Morda kdaj pozneje...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Drugač sem jst nora na jezike . Zelo rada se učim novih jezikov pa to... Govorim hrvaško, angleško, nemško, italijansko, špansko in portualsko. Od tega govorim tekoče angleško, hrvaško, italijansko, nemško . Za druge dva se pa še trudim . Všeč mi je tud francoščina, ampak se mi jezik tok grozno zapleta da niti stavka skupi ne spravim .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Ja jst mam u šoli angleščino, nemščino pa še italjanščina. Men je osebno italjanščina najbolj pri srcu
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Dalila napisal/-a: neki malga se pa učim stare indiščine.
Vau, kje se pa to učiš?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
ninčulilika napisal/-a:Ja jst mam u šoli angleščino, nemščino pa še italjanščina. Men je osebno italjanščina najbolj pri srcu
Meni je tudi italijanščina najbolj všeč. Italijani mi sicer niso preveč všeč, jezik mi je pa ful. Letos načrtujem enomesečni pohod po Italiji.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Dalila napisal/-a:Jaz tud nisem zadovolna s svojim znanjem tujih jezikov, govorim angleško in neko mešanico med hrvaščino, srbščino in bosanščino, rada bi se naučila tud nemško in italjansko, neki malga se pa učim stare indiščine.
stara indiscina?moja prijatlca studira to...pisava je nenormalno dobra (mam napisano svoje ime)...a izgovarja se kako drugace?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]