Kako ste prišli do službe?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Black Amber - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst občasno (prek študenta) delam v enem finančnem podjetju. Drgač mi je pa mami prek vez zrihtala.
-
Gregorius - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2005
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Ena prošnja zaradi zavoda in že sem delal, pa še podpisal se nisem na prošnjo..he he he...in še zdaj sem tu.
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
prek študentskega ane.. al pa čez poletje, ko so počitnice še to ne.
Če je atu uspelo kj zrihtat, je bilo to delo v proizvodnji. Fuckin shit.
Eni majo pa veze.. (tudi če nimajo blage majo zagotovljen en pisarniški job) waw, full dobr za njih.
Če je atu uspelo kj zrihtat, je bilo to delo v proizvodnji. Fuckin shit.
Eni majo pa veze.. (tudi če nimajo blage majo zagotovljen en pisarniški job) waw, full dobr za njih.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Vermilion napisal/-a:vedno po vezah, razen enkrat (prek študentca)- takrt je blo res bedno delo...
jst sm mela pa lih z vezami zmeri slabe izkušnje.Najprej zato, ker če me je ktera kolegica spravila kam, sem mogla na začetku govna jest in se ji delat fino, da me nebi na kakršenkoli izmišljen način oblatila pred šefom, ko se je pa dejansko to zgodilo zaradi najinega spora (kjer šiht ni imel najmanjše veze zraven) , sem pa živce zgubla, pobasala kufre in dala odpoved
potem druge veze so ble spet z drugo kolegico, ki je hodila s tistim šefom in ko se njej ni več dalo hodit z njim in se mu preprosto več ni oglasila, je potem vsa njegova jeza name padla, ker sm bla pač njena kolegica in temu primerno se je začel tudi obnašat do mene, mi težit zarad zadev ki se mene sploh niso tikale ne nič pa sem spet šla, ker se mi res ni dalo vsega tega prenašat, še manj poslušat 28 letnega tipa, kako cele dneve cvili za uno avšo in kako naj jo pokličem/pripeljem itd...Ne hvala no
tretja veza spet kolegice in ko smo se sprle je blo pač spet isto.
ko sm pa jst eni zrihtala šiht mi je šlo pa tud na jetra, ker kadarkoli nje ni bilo oziroma karkoli je slabga nardila, so usput še mene grdo gledal, verjetno zarad tega kao kakšne delavce jim vozim.jebat ga, sami ste hotl, sami ste rekl, nism jst ona, da bi mene krivil zarad tega.
In od vseh teh izkšenj nočem da mene kdo kam spravi, niti na kraj pameti mi ne pride da jaz koga kam spravim.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst sm pa mela ful srečo. prvo sm dobla prek študenta.sm šla na razgovor in pač probala vse tko povedat kakor je treba. in mi je ratal. tko sm delala ene 5 mesecev. zj so mi pa dal možnost za stalno zaposlitev za pol leta in itak sm sprejela . sm čist srečna da je ratal. samo malo pa me skrbi da mi ne bodo podaljšal.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
V časopisu je bil razpis. Že prej sem delala tam honorarno in so me posebej opozorili na razpis, naj se prijavim, tako da sem vnaprej vedela, da bodo vzeli mene.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Svojo redno službo, kjer sem zdaj, sem dobila preko razpisa, dveh krogov razgovorov, ko so me končno izbrali izmed vseh prijavljenih - lucky me !
Na isti način je pred kratkim prišla do super službe tudi moja sestra.
naj omenim še to, da sva bili obe brez konkretnih izkušenj (razen nekaj preko študenta), jaz nisem izpolnjevala niti večine vseh pogojev v razpisu, vendar sem kasneje izvedela, d aje bil odločilen vtis, ki sem ga naredila.
Ne vem, mislim, da ne bo držalo, da so veze vse.
Na isti način je pred kratkim prišla do super službe tudi moja sestra.
naj omenim še to, da sva bili obe brez konkretnih izkušenj (razen nekaj preko študenta), jaz nisem izpolnjevala niti večine vseh pogojev v razpisu, vendar sem kasneje izvedela, d aje bil odločilen vtis, ki sem ga naredila.
Ne vem, mislim, da ne bo držalo, da so veze vse.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Do zdej je tko, da vedno delam prek študenta. Eno službo sm dobila prek oglasa na študentu, šla na razgovor in bla takoj sprejeta (se mi zdi, da jim je šlo mau za nohte ), za drugo službo, kjer sm bla sam dva mesca, sm tut vidla oglas, poklicala, povedala kdo sm (šef je na videz poznou mojga tipa), pa pršla nasledn dan že pogledat kko zgleda
Drgač pa že sedmo leto delam v službi, kjer je fotr poslovodja (prek študenta seveda), tko da ni panike (zaenkrat).
Drgač pa že sedmo leto delam v službi, kjer je fotr poslovodja (prek študenta seveda), tko da ni panike (zaenkrat).
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
To službo v kateri sem trenutno, sem dobila brez vez. Na našem faksu je bil razpis in sm se prjavla. Delam seveda še preko študenta. Prej sm skos delala v eni drugi firmi in tam sem dobila preko vez.
Tko da....veze so, pa niso pomembne! Odvisno je tudi od tega kaj si želiš delati.
Tko da....veze so, pa niso pomembne! Odvisno je tudi od tega kaj si želiš delati.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ful let sm delala po raznih gostilnah v domačem kraju in sm kr uprašala, če rabijo, pol pa šla po napotnico... Zadnje delce, ki je trajalo skorej 2 mesca mi je ena forumašica zrihtala (hvala ti ), zdej pa delam pr eni firmi in sm tudi dobila preko študentskega in sm ful vesela, ker mi je ful fajn.
Aja drgač pa inštrukcije na črno... pa razna krajša dela preko študentskega...
Aja drgač pa inštrukcije na črno... pa razna krajša dela preko študentskega...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Študentski servis - kar se mi pa tud ne zdi neki "loterija" dobit delo, za katerega se zanimaš, fora je samo, da med prvimi pokličeš.
Trenutno delo pa "po vezah", sam jz bi temu težko tko rekla, pač kolegica je rekla, da imajo sestanek takrat in takrat in da naj pridem pogledat, še isti večer sem delala.
Trenutno delo pa "po vezah", sam jz bi temu težko tko rekla, pač kolegica je rekla, da imajo sestanek takrat in takrat in da naj pridem pogledat, še isti večer sem delala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov