Izpis s faxa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
spellca napisal/-a:bejbika napisal/-a: Tebi se tudi pojaviti ni potrebno tam.
To ne drzi za vse faxe. Na bolonjskih programih je prisotnost bolj ali manj obvezna. Moja kolegica je bila vpisana na FDV samo zaradi statusa in ni v 1. semestru nic hodila na predavanja. Ob koncu 1. semestra so ji domov poslali obvestilo, da so jo izpisali, ker ni bila prisotna na predavanjih. Ne vem za katere faxe to velja, ampak za FDV sigurno. Pa verjetno tudi druge, kjer izvajajo bolonjo.
Bad bad
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Js kar pod tole temo pišem, ker imam podoben problem:
Hodim v 1.letnik FSD izredno in recimo da bi se odločila prepisati na drug fax (redno). Vpisala bi se v 1. roku, kar pomeni da je nekje v začetku marca treba oddati prijavnico. Ali se moram potem tudi izpisat iz sedanjega faxa? A sploh lahko oddam prijavnico, če sem vpisana nekje drugje? Tudi, če naredim vse izpite, ali vseeno porabim ta 2. vpis?
Upam da sem dost razumljivo napisala..lepo bi vas prosila za pomoč, saj sama nimam pojma o teh vpisih, prepisih, izpisih...
Hodim v 1.letnik FSD izredno in recimo da bi se odločila prepisati na drug fax (redno). Vpisala bi se v 1. roku, kar pomeni da je nekje v začetku marca treba oddati prijavnico. Ali se moram potem tudi izpisat iz sedanjega faxa? A sploh lahko oddam prijavnico, če sem vpisana nekje drugje? Tudi, če naredim vse izpite, ali vseeno porabim ta 2. vpis?
Upam da sem dost razumljivo napisala..lepo bi vas prosila za pomoč, saj sama nimam pojma o teh vpisih, prepisih, izpisih...
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Izpišeš se avgusta lahko malo prej preden se dejansko vpišeš. Tole je samo prijavnica in ne pomeni, da se moreš vpisat in tudi ne porabiš roka, če se ne. Sicer pa se kakor jaz vem lahko na izredo večrat vpišeš, dvakrat je za redno. No, mogoče se motim.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
prinzessin napisal/-a:spellca napisal/-a:bejbika napisal/-a: Tebi se tudi pojaviti ni potrebno tam.
To ne drzi za vse faxe. Na bolonjskih programih je prisotnost bolj ali manj obvezna. Moja kolegica je bila vpisana na FDV samo zaradi statusa in ni v 1. semestru nic hodila na predavanja. Ob koncu 1. semestra so ji domov poslali obvestilo, da so jo izpisali, ker ni bila prisotna na predavanjih. Ne vem za katere faxe to velja, ampak za FDV sigurno. Pa verjetno tudi druge, kjer izvajajo bolonjo.
Bad bad
Ja jst sm hodila ene 2-3 mesce na predavanja,zdj pa že neki cajta nč ne.Upam da ne dobim tega pisma
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
spellca napisal/-a:bejbika napisal/-a: Tebi se tudi pojaviti ni potrebno tam.
js sm vpisana na FDV pa sem hodila 3 tedne pa mi niso nc poslal...jutr se grem izpisat. A kera ve kje dobim uno prošnjo za izpis, al to sama napišem?
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
jaz mam še eno vprašanje in da ne bom nove teme odpirala, bom kr tukaj. jaz sem drugač že ponavljala letnik in kr me je zdaj strah, da bom mogla spet, se malo informiram o alternativah a je možno, da pavziram pri študiju na univerzi v ljubljani in se hkrati vpišem na en program v okviru univerze v mariboru??rada bi namreč ohranila status zaradi joba prek študenta.. in mislim, da ti dveuniverzi nimata istih registrov kar se vpisovanja tiče.. a jee možno?katera kaj ve? hvala za odgovore.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
rachka_ napisal/-a:jaz mam še eno vprašanje in da ne bom nove teme odpirala, bom kr tukaj. jaz sem drugač že ponavljala letnik in kr me je zdaj strah, da bom mogla spet, se malo informiram o alternativah a je možno, da pavziram pri študiju na univerzi v ljubljani in se hkrati vpišem na en program v okviru univerze v mariboru??rada bi namreč ohranila status zaradi joba prek študenta.. in mislim, da ti dveuniverzi nimata istih registrov kar se vpisovanja tiče.. a jee možno?katera kaj ve? hvala za odgovore.
Ne morš bit vpisana na dva fax-a. Tud redno-izredno ne.. Za status je najboljš, da se vpišeš na višjo šolo.
Mene tud zanima uno, k je *kayka* sprašvala .. Js bom pomoje šla do tajništva faxa, rekla: Js bi se izpisala hehe Če pa rabiš kak obrazec in podobno, pa kupiš v bližnji knjigarni
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
marypa napisal/-a:
Ne morš bit vpisana na dva fax-a. Tud redno-izredno ne.. Za status je najboljš, da se vpišeš na višjo šolo.
Mene tud zanima uno, k je *kayka* sprašvala .. Js bom pomoje šla do tajništva faxa, rekla: Js bi se izpisala hehe Če pa rabiš kak obrazec in podobno, pa kupiš v bližnji knjigarni
am lahko si vpisan na 2 faxa.. kr poznam eno, ki študira eno smer v mb, tadruge pa ni in je zato vpisana v lj..mal se fura pa ok. zato me ravno zanima ta možnost
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
bluebell - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2007
*kayka* napisal/-a: A kera ve kje dobim uno prošnjo za izpis, al to sama napišem?
Mislim,da je odvisno od faksa. Eni majo na netu obrazec,ki ga sam izpolniš, eni pa ne. Jaz morem napisat sama vlogo za izpis. Pomagala pa si bom s tistim obrazcem.
-
etny - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 6. 2008
rachka_ napisal/-a:marypa napisal/-a:
am lahko si vpisan na 2 faxa.. kr poznam eno, ki študira eno smer v mb, tadruge pa ni in je zato vpisana v lj..mal se fura pa ok. zato me ravno zanima ta možnost
Jst mislm, da je lahko tko samo če je študij dvopredmeten. en predmet poslušaš na eni univerzi, druzga pa pač na drugi.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Seveda si lahko vpisan na dva faksa in ne samo na dvopredmetni študij.
rachka_ Nekje sem zasledila, da pogoje za vpis vzporednega študija določajo visokošolski zavodi sami. Torej se moraš pozanimati na faksu, kjer si zdaj in na tistem, kamor še želiš iti.
Sicer se mi zdi, da se zna kj zakomplicirat, ker si že ponavljala, v času študija pa ima študent pravico do enega ponavljanja (ali prepisa). Ne vem, ali v času študija pomeni študij na eni fakulteti ali na splošno.
rachka_ Nekje sem zasledila, da pogoje za vpis vzporednega študija določajo visokošolski zavodi sami. Torej se moraš pozanimati na faksu, kjer si zdaj in na tistem, kamor še želiš iti.
Sicer se mi zdi, da se zna kj zakomplicirat, ker si že ponavljala, v času študija pa ima študent pravico do enega ponavljanja (ali prepisa). Ne vem, ali v času študija pomeni študij na eni fakulteti ali na splošno.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
bluebell napisal/-a:*kayka* napisal/-a: A kera ve kje dobim uno prošnjo za izpis, al to sama napišem?
Mislim,da je odvisno od faksa. Eni majo na netu obrazec,ki ga sam izpolniš, eni pa ne. Jaz morem napisat sama vlogo za izpis. Pomagala pa si bom s tistim obrazcem.
ko sem se izpisala iz FDV-ja, sem pred tem izpolnila obrazec, ki sem ga našla na njihovi spletni strani (sicer so od tega minila tri leta, ampak mislim, da sistem ostaja enak).
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov