Zagovor diplomske naloge

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Megi23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Megi23 » 11. Sep. 2005 22:53

Živjo!
Pomagajte mi vsi tisti, ki ste to že prestali. Kako to zgleda? Mene kar stiska v želodcu. Kako bom speljala predstavitev in potem še odgovarjala na vprašanja res ne vem. Zagovor se vse bolj bliža, jst sm pa čist na koncu z živci. Vsi pravijo, da je to taka simpl stvar, ampak meni se ne zdi tako.
Pomirite me malo, da bom lažje dihala, ker se mi že čisto meša :freude:
Uporabniški avatar
tomy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tomy » 12. Sep. 2005 7:57

ne skrbi, ta hudo je mimo :wink: ! jaz sem imel zagovor diplome pred tremi dnevi, pa sem stopil pred komisijo čisto sproščen. zaupaj v svoje sposobnosti, vadi zagovor in bo šlo brez problema. vadi s slikami in ustvari si slikovno predstavo brez pifljanja na pamet. sam brez panike! :respekt:
Uporabniški avatar
Gregor
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregor » 12. Sep. 2005 8:36

No, vsekakor se pripravi. Zvadi zadevo.. magari pred špeglom. :)

Zaupaj vase in to je to. Ne bi te rad strašil in delal še bolj živčno, vendar na nekaterih faksih znajo morit z vprašanji in lahko tud odletiš na zagovoru. Pač odvisno od faksa. So pač mongoli.....
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 12. Sep. 2005 10:44

Uh, te čist razumem...Jst sem bla tko živčna, da sem bla zihr da besede ne bom spravla iz ust... Ampak če zdej pogledam nazaj, to res ni noben bavbav. Jst sem si okvirno prpravla kaj bom povedala, potem so me pa zasuli z vprašanji, ampak na koncu smo kr v debato padli.
Ne se preveč sekirat - sej tud prfoksi so ljudje in čist razumejo, da je prisotno mal treme. Verjem, da boš vse super spelala, mi bomo pa fuuuul držal pesti :wink:
Megi23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Megi23 » 12. Sep. 2005 22:21

No saj najbrž res ni tak bav bav. Bom pa zagotovo srce imela v želodcu že dva dni prej. Upam, da se bo vse v redu izteklo.
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 12. Sep. 2005 23:11

Mene to v bližnji prihodnosti tudi čaka in me je že zdaj malček strah kako bo. :?
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 13. Sep. 2005 8:14

Uf, mene je blo tut ful strah, ampak sm se mal prpravla - kaj bom povedala, k na začetku morš itak predstavt nalogo, pol k te pa sprašujejo pa itak že kej napletš - sej poznaš temo. Tko da - nč bat. :) Itak je pa to po moje bl formalnost kokr pa kej resnga .....
darka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a darka » 09. Sep. 2007 18:39

Tudi mene drugi mesec ( e bo vse steklo po maslu ), čaka končni '' izpit '' faksa. Zato pa iščem malo teme o zagovoru, ker me že kr malo stiska ko pomislim na to stanje pred prfoksi, mentorji,..... Zanima me koliko dolgo ste ve imele, časovno seveda, zagovor in kaj se vam zdi bolše predstavitev v power pointu ali na prosojnicah. Pa še nekaj, kaj ste imele oblečeno ? Meni se sploh ne sanja ?!!!!!! :(
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 09. Sep. 2007 19:55

ker faks pa delaš?
darka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a darka » 09. Sep. 2007 20:06

Sem na FOV u Kranju
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 09. Sep. 2007 21:26

Ne vem kako je pri vas.....ampak....prosojnice??

Tut če bo šlo skoz, ti bo od treme vse skupaj iz rok letel...rabla boš vsakič 15sekund da jo pravilno na grafoskop obrneš, lepile se bodo in podobno.

Sicer pa ne rabiš skrbet, ti si nardila diplomo, torej o tem veš veliko več kot vsak komisija in si ti tam šef :wink: Srečno.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 10. Sep. 2007 8:29

Ja jst sm mela prosojnice. vse skupaj je trajalo ene 15 min, pač kratek povzetek diplome oz. poudarek na zaključku oz. rezultatih "raziskave". Oblečen si pa lepo - jaz sem imela črno krilo in srajco, vsekakor brez kakšnih kavbojk itd...
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 10. Sep. 2007 9:27

Pa kje ste vi to mel... pr nas traja najmanj eno uro, pa če prideš s prosojnicam te gledajo k da si s pamtiveka... Oblečen morš bit pa lepo ja.
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 10. Sep. 2007 12:31

Tudi sama bom zelo kmalu v tej vlogi, če bo vse po sreči še ta mesec (prekleta birokracija :evil: ).
Pri nas traja vse skupaj okoli 45 minut. Prosojnice? S tem se ne bi upala prikazat niti pod razno ne. PP je obvezen!

Sama bom šla pogledat vsaj en zagovor v teh dneh, da točno vidim kako izgleda. Sicer imam pa sama že sliko v glavi kako bi potekalo, kar rada predavam in mi je to všeč.

Ker se oblačim dokaj športno in free me čaka še nakupovanje kakih lepih oblačil, mi je mami obljubila da me pelje :D

Kako bo pa vse skupaj potekalo pri meni, pa vam lahko povem ko bo za mano ;)
darka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a darka » 10. Sep. 2007 13:26

Sedeva tudi jaz ne mislem predstavljati temo na prosojnicah, vendar je nasvet vsakega mentorja in celotnega faksa, da je treba imeti rezervo v težkih trenutkih ( izpad elektrike, napake v programih, neodpiranje dokumentov....ja marsikaj se je že zgodilo : ) ) in zgražanja nad '' zastarelo'' metodo v takih trenutkih ne bi bilo :) :D To je seveda samo moje mnenje. Power point je pa seveda superca oblika predstavitve. Mislim pa da ne smeš pretiravati s kakšnim šviganjem besedila ali pa kaknimi slikami :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov