Študentsko delo v Müller-ju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- andreyac
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2006
Mene pa zanima, če je katera izmed vas že delala v skladišču (deklariranje) v Muellerju na Celovški cesti v Ljubljani.
Zanimajo me vaše izkušnje - če ste bile zadovoljne, kakšno je delovno vzdušnje, kako ste bile zadovoljne s plačilo.
Hvala za odgovore.
LP
Zanimajo me vaše izkušnje - če ste bile zadovoljne, kakšno je delovno vzdušnje, kako ste bile zadovoljne s plačilo.
Hvala za odgovore.
LP
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Sm slisu da majo nikakav odnos do študentov...sicer tistih zaposlenih v trgovini, sam vsen.
-
*pikiča* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
jaz sem delala in še delam v skladišču na Celovški.tko ti bom rekla,plačano je v redu (3,76€),samo na začetku (mislim da prvih 10delovnih dni si plačan/a nižje,potem pa ti povečajo).delo ni težko,pač limaš deklaracije na izdelke,kjer moraš bit natančen.večinoma delajo študenti,imajo pa tut dvi,tri redno zaposlene.edino kar je mene motilo je to,da nimaš točno določenega delovnega časa,delas dokler ni vse narejeno,včasih 6,7ur,včasih pa tudi 10.več kot deset se pa ne dela.dela se dopoldne,izjeme so torek in petek,ko sta obe izmeni.je pa res,da ti po nekaj časa gre use pošteno na živce.ampak za denar se vse potrpi ane
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
^^A vi ste tisti, ki lepite deklaracije. No, ko sm js delala v Müllerju, smo včasih skor dobil popizditis, kr so ble deklaracije zalimane npr. na spednjo stran artikla al pa čez kodo. Enkrat se mi je tut zgodil, da me je ena stranka nadrla, kr je blo na spreju za noge deklaracija za pasjo hrano
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
ha ha ha to z pasjo dekleracijo je pa smesno.
Jz sm tud u Mullerju delala-sicer samo za dva dni-takrat je bla urna postavka dost nizja. Drugač pa meni je monotono ,mi je blo pa vsec ker se je glede urnika dalo vse zment (so prilagodljivi).
Pa mrzlo je
Jz sm tud u Mullerju delala-sicer samo za dva dni-takrat je bla urna postavka dost nizja. Drugač pa meni je monotono ,mi je blo pa vsec ker se je glede urnika dalo vse zment (so prilagodljivi).
Pa mrzlo je
-
*pikiča* - Komunikatorka
gregalina napisal/-a:^^A vi ste tisti, ki lepite deklaracije. No, ko sm js delala v Müllerju, smo včasih skor dobil popizditis, kr so ble deklaracije zalimane npr. na spednjo stran artikla al pa čez kodo.
to kar si omenla je pa posledica tega da ko zmanjka študentov in dijakov,ki že dolgo delajo v skladišču, dobijo nove,ki pa jih prav malo briga kako je deklaracija nalimana.sama vem,da ko sem prvič delala,da so mi vse razložili in me tudi popravili,ko sm narobe naredila.ko pa pride en/ena 16letnik(pa brez zamere),ki ga zanima samo zasluzen denar,pa ni cudn da je nalimano povsod
- andreyac
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2006
pikiča, sem videla da si odgovorila glede dela v Mullerju.
Zanima me, kako je s tem če hodiš na faks. A lahko prideš delat le za par ur al morš delat dokler ni narejeno kakor si ti rekla?
Ful hvala za odgovor pa mogoče se čez 2 tedna vidimo na celovški.
Zanima me, kako je s tem če hodiš na faks. A lahko prideš delat le za par ur al morš delat dokler ni narejeno kakor si ti rekla?
Ful hvala za odgovor pa mogoče se čez 2 tedna vidimo na celovški.
-
*pikiča* - Komunikatorka
aam ja če hodš na faks se pa lhk use zmeniš.itk se pa usak dan,ko končamo javiš ko nas kliče po priimkih i poveš ker dan naprej boš delala,tko da lahko naprimer delaš u sredo pa pol rečš da boš u petk.uglavnm sama si izbiraš dneve kadar boš delala!glede tega so ful prilagodljivi.
no upam da se vidmo čez dva tedna
no upam da se vidmo čez dva tedna
-
*pikiča* - Komunikatorka
urszika napisal/-a:Mene pa ful zanima a mate lahko hrano svojo zraven al pa kej tazga v skladišču, pa telefone al pa če mate radio?
aam skladišče je ful lepo urejeno,mamo svoje garderobe,vcje,kuhinjo...
am u skladišču,pač na mizah kjer delamo maš lahko neki za pit s sabo,hrane naceloma ne nosmo notr,če pa maš kšno čokolado al pa neki tazga ti noben nebo nič rekel.
telefon maš lahko pri sebi,sam nesmes viset nonstop na njemu ko da delas na centrali
ja,mamo radijo,skos je pržgan
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov