Študentsko delo v Müller-ju

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

andreyac
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a andreyac » 04. Sep. 2007 14:19

Mene pa zanima, če je katera izmed vas že delala v skladišču (deklariranje) v Muellerju na Celovški cesti v Ljubljani.

Zanimajo me vaše izkušnje - če ste bile zadovoljne, kakšno je delovno vzdušnje, kako ste bile zadovoljne s plačilo.

Hvala za odgovore.

LP
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 04. Sep. 2007 14:33

Sm slisu da majo nikakav odnos do študentov...sicer tistih zaposlenih v trgovini, sam vsen.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 04. Sep. 2007 17:23

Js sm delala u Müllerju v Mariboru in je blo super! Fajn plača in redna. Pa zastopl smo se tut med sabo. So mel vsi zelo prijazn odnos do študentov.
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikiča* » 05. Sep. 2007 21:27

jaz sem delala in še delam v skladišču na Celovški.tko ti bom rekla,plačano je v redu (3,76€),samo na začetku (mislim da prvih 10delovnih dni si plačan/a nižje,potem pa ti povečajo).delo ni težko,pač limaš deklaracije na izdelke,kjer moraš bit natančen.večinoma delajo študenti,imajo pa tut dvi,tri redno zaposlene.edino kar je mene motilo je to,da nimaš točno določenega delovnega časa,delas dokler ni vse narejeno,včasih 6,7ur,včasih pa tudi 10.več kot deset se pa ne dela.dela se dopoldne,izjeme so torek in petek,ko sta obe izmeni.je pa res,da ti po nekaj časa gre use pošteno na živce.ampak za denar se vse potrpi ane :)
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 06. Sep. 2007 9:08

^^A vi ste tisti, ki lepite deklaracije. No, ko sm js delala v Müllerju, smo včasih skor dobil popizditis, kr so ble deklaracije zalimane npr. na spednjo stran artikla al pa čez kodo. Enkrat se mi je tut zgodil, da me je ena stranka nadrla, kr je blo na spreju za noge deklaracija za pasjo hrano :aerger:
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 06. Sep. 2007 10:43

ha ha ha to z pasjo dekleracijo je pa smesno. :D
Jz sm tud u Mullerju delala-sicer samo za dva dni-takrat je bla urna postavka dost nizja. Drugač pa meni je monotono ,mi je blo pa vsec ker se je glede urnika dalo vse zment (so prilagodljivi).
Pa mrzlo je :?
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikiča* » 06. Sep. 2007 17:49

gregalina napisal/-a:^^A vi ste tisti, ki lepite deklaracije. No, ko sm js delala v Müllerju, smo včasih skor dobil popizditis, kr so ble deklaracije zalimane npr. na spednjo stran artikla al pa čez kodo.

to kar si omenla je pa posledica tega da ko zmanjka študentov in dijakov,ki že dolgo delajo v skladišču, dobijo nove,ki pa jih prav malo briga kako je deklaracija nalimana.sama vem,da ko sem prvič delala,da so mi vse razložili in me tudi popravili,ko sm narobe naredila.ko pa pride en/ena 16letnik(pa brez zamere),ki ga zanima samo zasluzen denar,pa ni cudn da je nalimano povsod :?
andreyac
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a andreyac » 07. Sep. 2007 7:22

pikiča, sem videla da si odgovorila glede dela v Mullerju.

Zanima me, kako je s tem če hodiš na faks. A lahko prideš delat le za par ur al morš delat dokler ni narejeno kakor si ti rekla?

Ful hvala za odgovor pa mogoče se čez 2 tedna vidimo na celovški.
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikiča* » 08. Sep. 2007 18:20

aam ja če hodš na faks se pa lhk use zmeniš.itk se pa usak dan,ko končamo javiš ko nas kliče po priimkih i poveš ker dan naprej boš delala,tko da lahko naprimer delaš u sredo pa pol rečš da boš u petk.uglavnm sama si izbiraš dneve kadar boš delala!glede tega so ful prilagodljivi.
no upam da se vidmo čez dva tedna :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 08. Sep. 2007 18:33

Mene pa ful zanima a mate lahko hrano svojo zraven al pa kej tazga v skladišču, pa telefone al pa če mate radio? :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 08. Sep. 2007 19:56

A kera ve, če v kranju v milerju tud rabjo kej študentov za npr. police filat? pa če ma kara izkušnje?
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikiča* » 09. Sep. 2007 13:54

urszika napisal/-a:Mene pa ful zanima a mate lahko hrano svojo zraven al pa kej tazga v skladišču, pa telefone al pa če mate radio? :D

aam skladišče je ful lepo urejeno,mamo svoje garderobe,vcje,kuhinjo...
am u skladišču,pač na mizah kjer delamo maš lahko neki za pit s sabo,hrane naceloma ne nosmo notr,če pa maš kšno čokolado al pa neki tazga ti noben nebo nič rekel.
telefon maš lahko pri sebi,sam nesmes viset nonstop na njemu ko da delas na centrali :D
ja,mamo radijo,skos je pržgan :)
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 10. Sep. 2007 16:53

Vau, zanimivo - kam se moraš pa to prijaviti, če hočeš tu delati? :oops:
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 10. Sep. 2007 20:39

^^Najbolš, da jim prošnjo pošlješ.
LookyKaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LookyKaaa » 11. Sep. 2007 12:55

Kam se pa pošlje prošnja? Na Celovško al kam? :oops:
Kaj pa na študentskem servisu majo kdaj da "iščejo delavce"?

Lp :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov