sanjski poklic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Mislm da je ta tema že bla enkrat...
Pa da odgovorim za primer da se motim:
Zmeri sm hotla bit odvetnica, sm zdj k študeram upravo, bi najraj po koncu delala na kakšnem ministrstvu (za javno upravo?) al pa na upravni enoti, če pa nardim magisterij (ja, ja, sanjej, Maja...) pol pa kej v Bruslju. Zaenkrat niti nimam točno določenih ciljev.
Mislm da sm kr velik prpravlena žrtvovat za to, k me kr zanima ta poklic, bom pa vidla kako bo šlo naprej. Bi pa zelo rada šla enkrat v tujino tisto za pol leta študerat, da spoznam mal kakšne sisteme majo tm pa tko.
Ne vem...težko zdj kej rečem, glede na to da sm šele prvi letnik...
Pa da odgovorim za primer da se motim:

Zmeri sm hotla bit odvetnica, sm zdj k študeram upravo, bi najraj po koncu delala na kakšnem ministrstvu (za javno upravo?) al pa na upravni enoti, če pa nardim magisterij (ja, ja, sanjej, Maja...) pol pa kej v Bruslju. Zaenkrat niti nimam točno določenih ciljev.
Mislm da sm kr velik prpravlena žrtvovat za to, k me kr zanima ta poklic, bom pa vidla kako bo šlo naprej. Bi pa zelo rada šla enkrat v tujino tisto za pol leta študerat, da spoznam mal kakšne sisteme majo tm pa tko.
Ne vem...težko zdj kej rečem, glede na to da sm šele prvi letnik...
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem

-
Happy - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst bi pa rada delala v zaporu ali pa v kakšnem vzgojnem zavodu. Velik sem že nardila s tem, ko sem se matrala 3 leta da sem bila sprejeta na fakulteto, ki mi bo tako službo omogočila, omejitve pa to.
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
-
Petrusa - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Gorenjska
Jz delam moj sanjski poklic. delam s prizadetimi otroci, na žalost kot pedagog, kar mi kot poklic ni všeč, sam ajde, delam pa z njimi. Tko d bi bla raje kak strokovni delavec v delavnicah al kj takega. Sj šolo mam, sam bomo vidl. Zaenkrat uživam. Pa tud nism ena stroga in zatežena prfoksa, ki bi jih mučla, ampak gremo vse bl na igro in ustvarjanje pa na druženje izven centra, tko d mi je res fajn.
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
fotograf-mogoče tistega lepega dne, čeprav sem faks, ki me je peljal po poti do sanjskega poklica pustila ker je bil preveč tehničen in ga nisem zmogla. Mogoče se bom pa zadovoljila z drugim sanjskim poklicem, ki je povezan s pisanjem. Bi pisala otroške pravljice samo če bi hotela s tem kaj zaslužiti bi morala v širni širni svet.
Moram pa rečt, da sem zelo nestabilna tudi kar se tega tiče in spreminjam tudi ideje o snjskem poklicu.
Moram pa rečt, da sem zelo nestabilna tudi kar se tega tiče in spreminjam tudi ideje o snjskem poklicu.
pa pa
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
jaz bi pa rada vodila kaksen hotel nekje daaaaalec dalec vstran,predvsem tam kjer je toplo!sam to so le sanje,razn ce me zadane puscica srece za kar pa je vrjetnost zelo mala!drugace pa mam namen postat managerka!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
hm, mene bolj zanima sanjski delovni cas.....npr od 9h do 13h, pa 500k place...hehe to je sanjski poklic, 5x tedensko...Meni je delovni cas zato takooo pomemben, ker bi rada nekoc bila dobra mama in zena, pac, da imas dovolj casa za druzino in hobije.......
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Moja največja želja je, da bi bla pediatrinja(otroška zdravnica). Namreč jst obožujem otroke in kakršno kol delo z njimi..... Sam je pa res da je šola za tak poklic res zlo zlo zahtevna....in kr sm po naravi mal bol lena, kar se opazi že zdaj, vrjetno iz tega ne bo nič 

I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
profesofica zgodovine ali pa arheologinja...
bomo vidli kaj bo...
aja pa svojo modno kolekcijo bom mela...
al bom pa stilistka pa bom bogato služila s tem, ko bom rihtala ljudi za kakšne večerne zabave... ( v sloveniji???? dream on baby!!!
)
bomo vidli kaj bo...
aja pa svojo modno kolekcijo bom mela...

...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]