Poklic: Policist
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
mislim da ni treba vez met, zdaj pred tremi meseci so poklicali tudi tiste, ki so pri prejšnih razisih bili preveč. je odvisno od navala, pred kakima dvema letoma jih je bilo prijavljenih 600 sprejeli so jih 160, če se ne motim in je velika možnost, da skozi padeš. jih pa kr nekaj poznam, ki so se zdaj prijavili in že pridno trenirajo. če je velik naval, ti pa veze pomagajo, ja, tak kot vsepovsod....
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Em... Predlani je bil razpis (al 3 leta nazaj). Pa je bila v Tacnu leto in pol (se mi zdi). Tam so jih učili teorijo (kriminalistika pa te zadeve) in prasko (samoobramba in napad). Po letu in pol so jo pa so jo pošiljali sem in tja, sedaj dela pa v Metliki že dobro leto. Šolanje je končala, je redno v službi.
-
Mrs. Boss - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
*hox* napisal/-a:Aha. Ker moj fant se tut zdej tuki šola, pač za to šengensko mejo, ampak oni majo šolanje samo 6 mesecev, pa še od tega mesec pa pou prakse.
Moj fant se zdaj tudi do februarja šola v Tacnu, je pa še mene začelo mikati delo policajke... V bistvu sem že skozi celo sš razmišljala v tej smeri, pa tudi moj fotr je bil nekoč rezervni policaj (sicer je čisto v drugih vodah zdaj, ampak takrat je nekaj časa bil v tem), tako da me kar vleče v ta poklic. Sicer vem iz zanesljivih virov, da so za to, kaj vse morajo skozi dati in glede na naravo dela, premalo plačani, ampak mi je všeč razgibano delo (intervencija). Punce (če vas je tukaj kaj takih), kakšne so vaše izkušnje na tem področju?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov