Kako na hitro zboleti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- me_myself_and_I
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
a res ni druge možnosti kot d se izpostaviš boleznim, k že itak same od sebe prehitr pridejo...?
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Odvisno kakšne znake želiš kazat? Ja srov krompir je baje kr dobra fora, enkrat sem slišala da te bolnega naredi tudi kreda
Dej termometer na radiator, sam paz da ne poč
Dej termometer na radiator, sam paz da ne poč
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Lepo te prosim no, koliko si pa stara?!
Če pa to ni nezrelo, potem pa tudi ne vem, kaj je.
Aja in NE VEM, kako namerno zboleti
Punce, bodite vesele, da/če ste zdrave, ne morem pa razumeti, da bi si nekdo ŽELEL zboleti!!
Punce, bodite vesele, da/če ste zdrave, ne morem pa razumeti, da bi si nekdo ŽELEL zboleti!!
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
metuljčica* napisal/-a:Lepo te prosim no, koliko si pa stara?!
Aham se popolnoma strinjam..
Pol boš pa res zbolela ko boš najmanj hotla..
Drgač pa najlažji način trenutno - poišči enega ko ma gripo (najboljš da greš do zdravnika, tam so polne čakalnice) pa se okoli njega motaj pa prosi da ti mal virusov daruje ..., zagarantiran uspeh.. (mal se hecam,da me neuš ki resno jemala, s tem se ni za igrat)
Mislim punca, ne se igrat s svojim zdravjem,še prehitro zboliš ko ni treba ne pa da bi bolezen sama od sebe iskala..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
- Ferdox
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hmm... možnosti je velik
- Lahko nardiš tko, da cigarete namočiš za par ur v vodo in to vodo potem spiješ. Posledice: vročina in bruhanje. Če pa preveč spiješ se pa fejst zastrupiš. Tko da raje dobro razmisli
- Če želiš povzročiti samo namerno bruhanje je najprimernejša soda bikarabona.
- Tretja možnost je, da razbiješ 2 smrdljivca v sobi, ne zračiš ter ostaneš noter vsaj 20 min. Jst smo to enkrat (NEnameroma) nardil in mi je blo še 2 dni za tem slabo
- Če pa imaš navado večkrat fejkat bolezen, potem je najbolje da doma vzgojiš kakšnega patogenega mikroorganizma za takšne priložnosti in se okužiš... mislim, da bi bilo to najhitreje, najenostavneje in najbolj učinkovito. Samo poližeš agar na katerem rastejo kolonije in 99.9% nekaj stakneš. Samo presodi če se splača!?
- Lahko uprabiš tudi arzenik... ta namreč povzroči bruhanje, krče in neznosno bolečino v trebuhu, ter rdeče oči.
Jst ti toplo polagam na srce, da dobro presodiš, če se ti splača fejkat bolezen na tak način in namerno slabšati imunski sistem!!!
- Lahko nardiš tko, da cigarete namočiš za par ur v vodo in to vodo potem spiješ. Posledice: vročina in bruhanje. Če pa preveč spiješ se pa fejst zastrupiš. Tko da raje dobro razmisli
- Če želiš povzročiti samo namerno bruhanje je najprimernejša soda bikarabona.
- Tretja možnost je, da razbiješ 2 smrdljivca v sobi, ne zračiš ter ostaneš noter vsaj 20 min. Jst smo to enkrat (NEnameroma) nardil in mi je blo še 2 dni za tem slabo
- Če pa imaš navado večkrat fejkat bolezen, potem je najbolje da doma vzgojiš kakšnega patogenega mikroorganizma za takšne priložnosti in se okužiš... mislim, da bi bilo to najhitreje, najenostavneje in najbolj učinkovito. Samo poližeš agar na katerem rastejo kolonije in 99.9% nekaj stakneš. Samo presodi če se splača!?
- Lahko uprabiš tudi arzenik... ta namreč povzroči bruhanje, krče in neznosno bolečino v trebuhu, ter rdeče oči.
Jst ti toplo polagam na srce, da dobro presodiš, če se ti splača fejkat bolezen na tak način in namerno slabšati imunski sistem!!!
Zadnjič spremenil Ferdox, dne 23. Feb. 2007 19:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*etty* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2006
Ok mogoče se nekaterim zdi ta ideja neumna in nesmiselna ampak v mojem primeru je edina, ki me lahko trenutno reši...
Situacija je taka... naslednji teden mam izpit na faksu, za katerega se ne bom mela časa učit, ker moram nujno čez vikend v tujino. Na izpit pa moram nujno priti, ker drugače bom mela komisijski izpit (ker že tretjič opravljam ta izpit). Problem je pa v tem, da komisijski izpit pri tem predmetu izvaja najbolj zajeban profesor na faksu.
Izostanek od izpita, oz. da se izvlečem od komisijskega izpita, pa ti samo opravičijo, če prineseš zdravniško opravičilo. Tega pa ne bom mogla kr tko dobit, ampak bi morala met dokaz da sem res zbolela in da posledično nisem mogla prit na izpit.
Vem da tvegam zdravje... amapk jst se ne nameravam zdej dosmrtno z nečem zastrupit (daleč od tega)... hotela bi le z nečem ustvarit "lažjo" bolezen, ki bi me hitr minila.
Btw, ferdox hvala za napotke
Situacija je taka... naslednji teden mam izpit na faksu, za katerega se ne bom mela časa učit, ker moram nujno čez vikend v tujino. Na izpit pa moram nujno priti, ker drugače bom mela komisijski izpit (ker že tretjič opravljam ta izpit). Problem je pa v tem, da komisijski izpit pri tem predmetu izvaja najbolj zajeban profesor na faksu.
Izostanek od izpita, oz. da se izvlečem od komisijskega izpita, pa ti samo opravičijo, če prineseš zdravniško opravičilo. Tega pa ne bom mogla kr tko dobit, ampak bi morala met dokaz da sem res zbolela in da posledično nisem mogla prit na izpit.
Vem da tvegam zdravje... amapk jst se ne nameravam zdej dosmrtno z nečem zastrupit (daleč od tega)... hotela bi le z nečem ustvarit "lažjo" bolezen, ki bi me hitr minila.
Btw, ferdox hvala za napotke
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Aja to je pa drug razlog če si na faksu, sm misnla da se gre za te osnovnošolske fore (nočm nč žalt, smo vsi to počeli)..kaj pa če bi ti šla k tvoji zdravnici pa ji povedala po pravic kje zadeva stoji..a je možn to pr tvoji zdravnici?
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
deniro - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
Ena preprosta "bolezen". Doma daj v epruveto malo žvepla v prahu in na epruveto daj pokrovček. Potem z plinskim gorilnikom ali vžigalnikom "kuri" žveplo, ki je v eprueti. Nato, ko bo vse sežgano odpri eprueto in tisti dim močno vdihni (ampak res močno, no ne preveč da te ne bo preveč zategnilo). Nato se ti bo za kake 3 ure povišala telesna temperatura, glava te bo vedno bol bolela in zelo čudn okus boš mela v ustih.
Ko pa boš mela občutek, da je si dosegla svoje, potem popij 1 liter vode in žveči čim več čigumijev... tako te bo namreč bolezen spet minila.
Čeprav, jst se na tvojem mestu, raje ne bi s tem igral.
Ko pa boš mela občutek, da je si dosegla svoje, potem popij 1 liter vode in žveči čim več čigumijev... tako te bo namreč bolezen spet minila.
Čeprav, jst se na tvojem mestu, raje ne bi s tem igral.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov