Žile na nogah / krčne žile
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No jaz sem opazila na levi noge čist mali kupček žilic. Čisto male a vijolične pa tudi čisto tanke so...
Kaj imam že krčne žile?
Drugače ma moja mamica krčne žile ampak na gležnju...
Kako lahko to vse preprečim...seveda tudi telovadim in se ukvarjam s športom.
Kaj imam že krčne žile?
Drugače ma moja mamica krčne žile ampak na gležnju...
Kako lahko to vse preprečim...seveda tudi telovadim in se ukvarjam s športom.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Krčne žile so debele žile, ki izstopijo iz površja kože - je bolezensko in dedno. Zdravljenje hujših oblik je operativno. Popokane kapilare pa nimajo nobene veze s tem, gre pač za to, da imamo nekateri očitno tanjšo in prosojnejšo kožo in obenem šibkejši žilni material, zato se vidijo te žilice. Jaz jih imam tudi polno, ampak ni tako zelo moteče.
Kapilarice na obrazu se da zelo dobro lasersko odstraniti, po telesu pa težje, ker so globlje pod kožo. K nastanku pa pripomore vročina, npr savne, sončenje, solarij, menda pa tudi kontracepcijske tablete.
Kapilarice na obrazu se da zelo dobro lasersko odstraniti, po telesu pa težje, ker so globlje pod kožo. K nastanku pa pripomore vročina, npr savne, sončenje, solarij, menda pa tudi kontracepcijske tablete.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Aha no ne krčnih žil nimam amapk popokane kapilare
ja moja mamica pa ma full krčnih žil in to malo gor po nogi ampak full pa pri gležnju...
včasih je poleti zelo boga zaradi tega je prišlo tudi do strdka, ki je bila tega posledica pljučni infarkt 

ja moja mamica pa ma full krčnih žil in to malo gor po nogi ampak full pa pri gležnju...

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja tudi to bo razlog... tako, da čim bolj počivat ko prideš domov, pa noge in stopala naočiš v toplo vodo, ali pa naj ti jih tvoj dragi zmasira...
odstraniti pa se (kolikor vem) krčnih žil ne da... samo popokane žilice se da z laserjem baje odstranit, samo nism zihr
odstraniti pa se (kolikor vem) krčnih žil ne da... samo popokane žilice se da z laserjem baje odstranit, samo nism zihr
- tinna19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: krško
vsekakor zelo pomaga, če nosiš nogavice (ne vem koliko denske, se pač pozanimaš).
moja mama je imela zelo hud problem s krčnimi žilami. tako, da je tudi zgledalo grozno. potem so jo pa v Rožni dolini operirali (zelo dobro) in po tistem je bilo vse vredu!!!
mislim, da je bila operacija zastonj (nisem sigurna), pa tudi čakala ni dolgo nanjo!
moja mama je imela zelo hud problem s krčnimi žilami. tako, da je tudi zgledalo grozno. potem so jo pa v Rožni dolini operirali (zelo dobro) in po tistem je bilo vse vredu!!!
mislim, da je bila operacija zastonj (nisem sigurna), pa tudi čakala ni dolgo nanjo!
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
ja men se je tud to kr naenkat zdej pojavil..na levem gležnju..jst mislm da je to kombinacija solarija, prekrižanih nog, pa slabe prekrvavitve zardai kajenja!
a ni čudn da se vsem pojavi na levi nogi?
najbrž k je tm srce
a se ne gre to z nekimi ful bolečimi inekcijami odstranit?
sicer zaenkat ni tok opazno,ampak...
a ni čudn da se vsem pojavi na levi nogi?

najbrž k je tm srce
a se ne gre to z nekimi ful bolečimi inekcijami odstranit?
sicer zaenkat ni tok opazno,ampak...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]