Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tinchy18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Zasavje
Prosim pomagajte!
S fantom sva pred 14dnevi imela spolne odnose s kondomom, ker je bil pijan mu tudi ni prišlo...zdaj 14dni po tem pa sem se jaz za 2kg zredila, polega tega pa mi je že 2dni zelo slabo in samo bruham, bolečine dobivam tudi v ledvicah in področju trebuha!Ali je možno da sem noseča?
S fantom sva pred 14dnevi imela spolne odnose s kondomom, ker je bil pijan mu tudi ni prišlo...zdaj 14dni po tem pa sem se jaz za 2kg zredila, polega tega pa mi je že 2dni zelo slabo in samo bruham, bolečine dobivam tudi v ledvicah in področju trebuha!Ali je možno da sem noseča?
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Po moje si zbolela. Razen,če je počil kondom in da je fantu vseeno prišlo.
Drugače si pa kupi Clearblue ali kaj podobnega,pa boš vedela.
Drugače si pa kupi Clearblue ali kaj podobnega,pa boš vedela.
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Joj no, punca! Kaj take stvari sprašuješ - pri tvojih letih (če so to tvoja leta) bi pa že lahko vedela, da internetni forumi niso glih najzanesljivejši pokazatelji nosečnosti Kakršnekoli domneve o tvojem zdravstvenem stanju so samo ugibanja.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Res ste jo ene napadle! punca je prestrašena in je pač vprašala za mnenje!
sicer se pridružujem temu, da naredi test za nosečnost. Po drugi strani pa tudi lahko malo sklepaš... tud če bi mu prišlo in če je blo s kondomom vse vredu je malo možnosti, da bi bla noseča! sploh pa da bi se v primeru nosečnosti že zredila po 14 dneh Vseeno se pa prepričaj s testom, ker čakanje na menstruacijo te bo samo še bol živciralo!
sicer se pridružujem temu, da naredi test za nosečnost. Po drugi strani pa tudi lahko malo sklepaš... tud če bi mu prišlo in če je blo s kondomom vse vredu je malo možnosti, da bi bla noseča! sploh pa da bi se v primeru nosečnosti že zredila po 14 dneh Vseeno se pa prepričaj s testom, ker čakanje na menstruacijo te bo samo še bol živciralo!
The key is, never stop doing what you love!
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
miss missy napisal/-a:Res ste jo ene napadle! punca je prestrašena in je pač vprašala za mnenje!
test je zanesljiv v prvih dneh po izostanku menstruacije...tako, da ti svetujem, da počakaš na menstruacijo...pa jo boš dobila ti povem...zato, ker sta imela spolni odnos s kondomom....kot drugo mu niti ni prišlo...pa tudi če bi že kondom počil...ni nujno, da zanosiš, ker je kondom zaščitno premazan s spermicidom...ki ubija semenčice...in še in še dejavnikov je tu...ni to res, da lahko kar tako zanosiš...malo se spomnite biologije nazaj... kaj mora vse spermi skoz dat, da se prebije do konca...
tako da punca...mirne živce....ker zredila se v prvih dneh nosečnosti niti slučajno ne bi...vsaj toliko ne....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
zbolela si zato pejt h dohtarju!
če pa še vedno mislš d si noseča pa nared test
če pa še vedno mislš d si noseča pa nared test
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
jaz sem skor prepričana da ni nosečnost. pred časom se je meni zgodilo podobno. plus tega da nikakor nisem dobla menstruacije in ko sem se zvečer pogledla v ogledalo so se mi joške zdele kot shramba za 15 litrov mleka. v vsej paranoji sem jokala prijatlci v telefon. ko menstruacije nisem mela že 7 dni sem nardila test in bil je negativen. ginekologinja mi je kasneje pojasnila, da na sam ciklus lahko vpliva tut psiha in naj se neham sekirat.. in takoj ko sem ugotovila da nisem noseča sem spet dobila menstruacijo. torej.. jaz mislim da je vse ok... za 100% odgovor pa idi hitro v lekarno
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
ubistvu nevem zakaj to pišm..sam nekomu morm povedat in ker me tuki nihče ne pozna osebno
moja prjatlca k je trenutno še vedno stara 13 let je noseča.men je resno ful bed zanjo ker vem da je pazla pa se je usen zgodil.nardila je test in je pukazu da je noseča..sam sej to ni vedno čist zanesljivo ne??
moja prjatlca k je trenutno še vedno stara 13 let je noseča.men je resno ful bed zanjo ker vem da je pazla pa se je usen zgodil.nardila je test in je pukazu da je noseča..sam sej to ni vedno čist zanesljivo ne??
umiram.</3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov