Sem noseca? HELP! :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- masak123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2013
Evo tole sem sicer ze napisala v Ljubezem in seks ampak sem zdej ugptovila da mogoce bl sem spada..kopram:
Stara sm 16 in danes sva s fantom prvic sexala, zame je bilo prvic za njega ne. Super je blo ker me ni skoraj nic bolelo. Imam pa problem hmm vmes ko je 2x ali 3x njegivo orodje "padlo ven" hah sem ga jaz dala nazaj notr potem pa ta tretjic nisem cutila kondoma gor in je ocitno spolzel dol, tako da sva kaksno minuto sexala brez. Zdaj me je strah da bi bila noseca ali karkoli ker pa nism izkuseno na tem podrocju bi vas uprasala kaksne so moznosti za to im kaj naj naredim. Aja pa se to, ni mu prislo notr hvala za pomocvo
Stara sm 16 in danes sva s fantom prvic sexala, zame je bilo prvic za njega ne. Super je blo ker me ni skoraj nic bolelo. Imam pa problem hmm vmes ko je 2x ali 3x njegivo orodje "padlo ven" hah sem ga jaz dala nazaj notr potem pa ta tretjic nisem cutila kondoma gor in je ocitno spolzel dol, tako da sva kaksno minuto sexala brez. Zdaj me je strah da bi bila noseca ali karkoli ker pa nism izkuseno na tem podrocju bi vas uprasala kaksne so moznosti za to im kaj naj naredim. Aja pa se to, ni mu prislo notr hvala za pomocvo
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
možnosti so sicer male, ampak za ziher kupi test nosečnosti al pa obišči ginekologinjo. Pa če še ne veš, kondom ni samo za preprečevanje nosečnosti ampak tud bolezni in tud kratek seks brez kondoma je dovol za prenos bolezni tak, da bodi bolj pazljiva v nadaljne.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Nosečnost se sicer res ne zgodi kar iz lufta (oz v tem primeru iz ene minute seksa brez kondoma), zgodi pa se lahko (baje, da predejakulacijska tekočina ni mit). Na splošno pa je 0-25% možnosti, da zanosiš pri spolnem odnosu.
Še vedno pa ni nosečnost edino vprašanje, ki si ga moraš zastaviti...
Priporočam v ogled,za v prihodnje:
klik
Še vedno pa ni nosečnost edino vprašanje, ki si ga moraš zastaviti...
Priporočam v ogled,za v prihodnje:
klik
The world is as you are.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov