Očala
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
- resna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2013
Punce, jaz bi rabila pomoč, sem bolana in včasih pozabljam stvari in se mi je že
2 krat zgodilo, da sem zaspala , imam dioptrijo očal - 4 , imam 3 kužke okoli sebe
ko zaspim takoj dobijo očala v roke , pa me zanima če pozna kdo kakšno optiko
k dela zelo poceni očala oziroma okvirje , pa če je možno dobiti očala za 20 evrov z okvirji
če kdo dela zelo poceni. Mogoče bi kupila več jih.
2 krat zgodilo, da sem zaspala , imam dioptrijo očal - 4 , imam 3 kužke okoli sebe
ko zaspim takoj dobijo očala v roke , pa me zanima če pozna kdo kakšno optiko
k dela zelo poceni očala oziroma okvirje , pa če je možno dobiti očala za 20 evrov z okvirji
če kdo dela zelo poceni. Mogoče bi kupila več jih.

-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Najceneje očala so v DM-u, Muller-ju, sam toliko pa tisto velja, pa ne vem.
Mogoče je rešitev pri tebi in preden zaspiš in pospravi v trd etui in tako kužki ne bodo prišli do očal, lahko pa je tudi malo vzgoje in jih to odvadiš.
Mogoče je rešitev pri tebi in preden zaspiš in pospravi v trd etui in tako kužki ne bodo prišli do očal, lahko pa je tudi malo vzgoje in jih to odvadiš.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Mislim da v DMu in Mullerju prodajajo samo bralna očala z plus dioptriijo, avtorica teme pa kot jo rzumrm potrebuje očala za na daleč z minus dioptrijo.
Kaj pa leče? Lahko tudi dnevne, saj lahko tudi zaspiš z njimi? Kot možna alternativa
Sicer pa močni etuiji za očala, to se pa le pozanimaj pri optiku saj imajo kar nekaj možnosti teh etuijev. 
Kaj pa leče? Lahko tudi dnevne, saj lahko tudi zaspiš z njimi? Kot možna alternativa

Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov